قاسم کرمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اینکه آزمایشگاه های خارج از کشور، به صورت مستقیم با ما همکاری ندارند، افزود: تست ها از طریق شرکت های خارجی و از مبدا کشورهای همسایه با طی فرآیندی طولانی و سخت، انجام میگیرد.
وی هزینه پایین و صرف مدت زمان کمتر، برای مشخص شدن نتایج تستها را از جمله مزایای ایجاد آزمایشگاه فشار قوی برق در زنجان، عنوان کرد.
مدیرعامل شرکت پارس سوئیچ زنجان، با تاکید بر لزوم ایجاد آزمایشگاه فشار قوی صنایع برق در زنجان، با توجه به نیاز خود شرکت و سایر واحدهای تولیدی حوزه برق استان، اظهار داشت: شرکت پارس سوئیچ زنجان، به صورت مستقل تصمیم به ایجاد آزمایشگاه فشار قوی برق دارد که رایزنیهایی نیز با پارک علم و فناوری صورت گرفت تا در زمین متعلق به خود شرکت مرکز نوآوری نیرو، ایجاد شود.
کرمی با بیان اینکه این امر منابع مالی لازم و قابل توجهی نیاز دارد گفت: با وجود همه این پیگیری ها، ایجاد و آغاز به کار آن، نیازمند تسهیلات ارزان قیمت است.
وی زمین متعلق به شرکت را با توجه به نزدیکی به "پست فشار قوی غایتی"، نقطه مطلوبی برای ایجاد آزمایشگاه فشاری قوی برق زنجان عنوان کرد و افزود: با ایجاد این مرکز میتوان، ۸۰ درصد تست های مورد نیاز صنایع برق کشور را در آزمایشگاه زنجان، انجام داد.
استان زنجان در حوزه صنایع برق نیازمند کار جدی و سرمایهگذاری بزرگ است
مدیرعامل شرکت پارس سوئیچ زنجان، با تاکید بر اینکه با ایجاد این آزمایشگاه، همه شرکت های حوزه صنایع برق در کشور می توانند با هزینه های پایینتر و در کمترین زمان، نتایج را اخذ و برنامه های خود را پیگیری کنند، اظهار داشت: حداکثر سرمایهگذاری موردنیاز ایجاد این آزمایشگاه، ۳۰۰ میلیارد تومان است که شامل صفر تا ۱۰۰ ایجاد، راهاندازی و خرید تجهیزات در بازه زمانی ۱۲ الی ۱۸ ماهه است.
کرمی در پایان با تاکید بر اینکه شهر زنجان در بخش برق و الکترونیک ظرفیت بسیار بالایی در حوزه امکانات، برخی زیرساخت ها، صنایع پایه برق، نیروی انسانی و پایگاه علمی چون دانشگاه زنجان و ... دارد، تاکید کرد: استان زنجان در حوزه صنایع برق و الکترونیک، نیازمند یک کار جدی و سرمایه گذاری بزرگ است که تحقق این امر نیز نیاز به مشوق ها، تسهیلات ارزان قیمت و حمایت مسوولان امر دارد.
نظر شما