سید مجید ارجمند دوشنبه در جلسه ستاد پیشگیری از کرونای دانشگاه علوم پزشکی جهرم افزود: اهمیت سلامت مادران باردار و کاهش شاخصهای مرگ و میر در این گروه هدف در بحران کووید ١٩ از اهمیت بسزایی برخوردار است.
وی گفت: مادران باردار به علت شرایط جسمی خود ذخایر تنفسی یک فرد عادی را ندارند بنابراین احتمال درگیری با کرونا و ایجاد مشکلات تنفسی برای آنها دور از انتظار نیست،توصیه میشود مادران باردار با دریافت واکسن کرونا این احتمال را کاهش دهند و جان خود و فرزندشان را نجات دهند.
ارجمند ابراز کرد: طی روزهای اخیر پایگاه شماره ٣ به عنوان مرکز منتخب واکسیناسیون کرونا ویژه گروه مادران باردار در جهرم فعال شده تا تزریق واکسن به این گروه هدف انجام پذیرد.
معاون دانشگاه علوم پزشکی جهرم ضمن تأکید بر انجام واکسیناسیون زنان باردار و مادران زایمان کرده تا ۴٢ روز پس از زایمان اضافه کرد: طبق شیوهنامههای ارسالی از وزارت بهداشت، تمام زنان باردار بالای ١٢ هفته به منظور تضمین سلامت مادر و جنین باید واکسینه شوند.
کارشناس سلامت مادران دانشگاه علوم پزشکی جهرم نیز در این جلسه گفت: واکسیناسیون مادران باردار و شیرده چنانچه طبق بازه زمانی اعلام شده انجام شود سلامت مادر و جنین را تضمین میکند.
مریم رنجبر افزود: در حال حاضر ١٢٠٠مادر باردار دارای پرونده در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جهرم، هستند که مراقبتهای لازم از آنان صورت میپذیرد و انتظار می رود طی روزهای آینده بیش از نیمی از این جمعیت واکسینه شوند.
وی بیان کرد: پایگاه بهداشتی امام سجاد(ع) واقع در چهارراه حافظ، بلوار شهید بهشتی، جنب مسجد حاج شیخ ابراهیم، در همه روزهای هفته از ساعت ٨ تا ١٢ صبح پذیرای مادران باردار و متقاضی واکسن است.
وی ضمن دعوت از مادران باردار مشمول این طرح بیان کرد: طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، واکسیناسیون برای مادران باردار و شیرده خطری به همراه ندارد، بلکه مادر و جنین را از عوارض حاد ابتلای به کرونا مصون نگه میدارد.
شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.
نظر شما