محمد مهدی برنجی شامگاه دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: در همین مدت بیش از ۵۶ جواز تاسیس و فعالیت اقتصادی برای واحدهای تولیدی صادر شده است.
وی ادامه داد: همچنین از ابتدای امسال تا پایان تیرماه ۳۱ فقره مجوز برای فعالیتهای اقتصادی صادر شده است.
مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: در این مدت ۲۵ مورد جواز تاسیس برای واحدهای تولیدی و صنعتی در منطقه آزاد قشم صادر شده است.
وی افزود: تا پایان مردادماه امسال ۴۶ طرح توجیهی برای فعالیت تولیدی و صنعتی به تایید رسیده و ۳۲ پروژه نیز در دست احداث است.
برنجی ادامه داد: طرحهایهای تولیدی در دست احداث در حوزههای صنعتی، تولید لوازم آرایشی و بهداشتی، فرآوری آبزیان، ساخت فلزات اساسی، بسته بندی مواد غذایی، تولید شناور، تولید و بسته بندی کاغذ، تولید لوله های پلیمری، ساخت محصولات از توتون و تنباکو غیر آن است.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما