به گزارش روز سهشنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر «رضا شجاعی» افزود: این مرکز مادر تخصصی قطب ارایه خدمات به بیماران تروما و حادثه استان مرکزی و سایر شهرهای تابعه است که در پیک پنجم کرونا فشار مضاعفی را در خدمات تخصصی درمانی به مبتلایان متحمل شد و ماموریتهای این بیمارستان اکنون به روال قبل بازگشته است.
وی تاکید کرد: از ماه گذشته به دنبال افزایش موارد بستری بیماران مبتلا به کووید ۱۹ و تکمیل ظرفیت مراکز درمانی امیرالمومنین (ع)، آیت الله خوانساری و بیمارستان امیرکبیر، این مرکز درمانی نیز پذیرای مبتلایان پرتعداد کووید ۱۹ شد.
رئیس بیمارستان ولیعصر (عج) اراک اظهار داشت: این امر بار مضاعفی بر دوش سانتر تروما و حوادث استان گذاشت و ارایه خدمات با کیفیت نیروها و پرسنل باید تقسیم میشدند تا علاوه بر خدمات دهی به بیماران کرونایی وموارد آسیبدیده، جراحات و تروما را نیز زیر پوشش داشته باشند که این امر لطمهای را به بخش درمان و خدمترسانی به بیماران ترومایی وارد میکرد.
دکتر شجاعی ادامه داد: اکنون این مرکز آماده ارایه خدمات درمانی مناسب به بیماران حادثه دیده است و شهروندان میتوانند با اطمینان خاطر به این مرکز مراجعه کنند اما این امر منوط بر این است که وارد پیک دیگر بیماری نشویم.
وی خاطرنشان کرد: از تمام شهروندان انتطار میرود در فرایند واکسیناسیون شرکت کرده و پروتکلهای بهداشتی را با حساسیت تا قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا انجام دهند و با این رفتار مسئولانه کادر درمان را یاری دهند.
شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ آغاز شد و استان مرکزی پس از قم در زمره نخستین استانهایی بود که موارد ابتلا در آن مشاهده شد.
نظر شما