سفرهای استانی رییس جمهوری موجب افزایش سرمایه اجتماعی می‌شود

بندرعباس – ایرنا – رییس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان گفت: سفرهای استانی مسوولان و به‌خصوص رییس جمهوری به جای‌ جای ایران و ارتباط گیری بی‌واسطه با مردم موجب بازسازی، تقویت و افزایش سرمایه اجتماعی می‌شود.

احسان کامرانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سرمایه اجتماعی که شاید بتوان گفت در سال‌های گذشته آسیب دیده و کاهش یافته بود با این ارتباط گیری بی‌واسطه و آشنایی نزدیک با مشکل‌های مردم درحال ترمیم است.

وی ادامه داد: اعتماد مردم به نظام و دولت زمانی که ببینند مسوولان و به‌خصوص بلندمرتبه ترین مسوول اجرایی کشور بین آن‌ها حضور دارند و مشکل‌ها را لمس می‌کند و از زبان خودشان می‌شنود بیشتر می‌شود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان اظهار داشت:‌ مدت کوتاهی از آغاز دولت سیزدهم می‌گذرد اما رییس جمهوری سفرهای استانی خود را آغاز کرده و این سفرها بازخورد خوبی در سطح استان مقصد و جامعه داشته است،مردم هم که می‌بینند در تصمیم گیری و سیاستگذاری‌ها برای منطقه خود مشارکت و نقش مؤثر دارند نقش فعال‌تری برای حل مشکل‌ها برعهده می‌گیرند و اعتماد بیشتری به مسوولان می‌کنند.

کامرانی اضافه کرد: همچنین رییس جمهوری جدید با شعار دولت مردمی مسوولیت کشور را برعهده گرفته است و این مردمی بودن را با سفرهای خود و حضور بین مردم نشان داده و به مردم هم قول داده که بین مردم باشد و با آن‌ها زندگی کند و مردم وزرا و مسوولان این دولت را بین خود ببینند،‌ این‌گونه بهتر می‌توانند از مشکل‌ها و دغدغه‌های مردم و شرایط زندگی آن‌ها اطلاع داشته باشند و نسبت به حل مشکل‌های آنان اقدام کنند.

وی یاد آور شد: مسوولان محلی و میانی هم زمانی که این رفتار و عمل‌کرد را مشاهده کنند می‌دانند مسوولان تراز اول و رییس جمهوری از مشکل‌ها اطلاع دارد و امور را از نزدیک پیگیری می‌کند بیشتر برای رفع مشکل‌های مردم تلاش می‌کند و از سوی دیگر با کم شدن فاصله بین مردم و مسوولان تصمیم‌گیری‌ها و سیاستگذاری‌های دقیق‌تر و مناسب‌تری انجام می‌شود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان تصریح کرد: به عبارتی این سفرهایی که منجر می‌شود مسوولان و رییس جمهوری در بین مردم باشند می‌تواند تأثیر گذاری بالایی در تصمیم‌گیری و تأثیر گذاری دولت داشته باشد و مدیریت مشارکتی ایجاد می‌کند واین یعنی مدیریتی که با مشارکت مردم صورت می‌گیرد و برگرفته از نظر خود مردم محلی است و این افراد محلی هستند که در تصمیم گیری نقش دارند.

کامرانی افزود: تجربه و علم نشان داده هر اندازه مشارکت مردم و حضور مسوولان بین مردم بیشتر باشد تصمیم‌ها و سیاست‌هایی که اتخاذ می‌شود به واقعیت نزدیک‌تر است و مشارکت بخش مهمی در جامعه شناسی و بحث‌های اجتماعی است و چنین چیزی می‌تواند منجر به افزایش کارآمدی دولت به شفافیت بیشتر امور کمک کند که این نکته مهمی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha