«مسعود حمیدی» در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با ابراز رضایت از عملکرد ورزشکاران زیر مجموعه فدراسیون جانبازان و معلولین، اظهار داشت: اگر یک جمعبندی کلی از عملکرد ورزشکاران اعزامی این فدراسیون به پارالمپیک توکیو داشته باشم باید گفت که عملکرد آنان خوب و رضایت بخش بود. در حدود ۹۰ درصد از توقعات ما برآورده شد و ما توانستیم به پیشبینیها نزدیک شویم. والیبال نشسته بهترین عملکرد ممکن را از خود به جای گذاشت و تنها با یک ست باخت و با اقتدار به مدال طلا رسید. تیراندازی ۲ مدال پیشبینی شده بود که «ساره جوانمردی» موفق به کسب یک مدال طلا شد اما سنگینی سطح مسابقات او را از کسب مدال دومی بازداشت.
دبیر فدراسیون ورزشهای جانبازان و معلولین ادامه داد: در وزنهبرداری آنگونه که انتظار بود نتایج رقم نخورد اما هر پنج ورزشکار ما موفق به کسب مدال شدند. البته انتظار این بود که سه مدال طلا کسب شود. باید بررسی کنیم که چرا پارالمپینهای این رشته نتوانستند عملکرد مسابقات تایلند را در توکیو به نمایش بگذارند.
حمیدی در ارزیابی کلی نتایج دوومیدانی گفت: از ۱۰ ورزشکار اعزامی هفت نفر موفق به کسب مدال شدند که میتواند یک نتیجه خوب تلقی شود. کسب مدال طلای هاشمیه متقیان یکی از موفقیتهای این دوره بود و حامد امیری نیز با رکورد شکنی به مدال طلا رسید. متقیان فراتر از انتظار ما ظاهر شد و حامد امیری نیز بعد از سالها رکورد پرتاب نیزه را ارتقا داد.
وی با اشاره به اعلام خداحافظی برخی از مربیان از رشتههای زیر مجموعه این فدراسیون عنوان کرد: قرارداد بیشتر مربیان تا پایان پارالمپیک توکیو بود. اکنون برخی از آنان قرارداد ندارند. مربی مانند «هادی رضایی» که توانسته تیم والیبال نشسته را با اقتدار به مدال پارالمپیک برساند قراردادش تمام شده و ما باید برای ادامه همکاری با او به توافق برسیم. عملکرد وی کاملا مشخص و نیاز به هیچ تعریف و تمجیدی ندارد اما عملکرد سایر مربیان باید در کمیتههای فنی بررسی شود. ادامه همکاری با این مربیان بستگی به میزان موفقیت آنان در توکیو دارد.
دبیر فدراسیون ورزشهای جانبازان و معلولین این را هم گفت: تمام تمرکز مسوولان این فدراسیون بر روی نتیجهگیری نبود بلکه کمیته فرهنگی نیز اقداماتی انجام داد که مورد تمجید قرار گرفت و حرکت ساره جوانمردی در اختتامیه نمونه این کار است.
نظر شما