احمدرضا بهرامی روز سهشنبه در آیین معرفی مدیرکل جدید پزشکی قانونی چهارمحال و بختیاری گفت: هم اکنون در برخی شهرستانهای استان مرکز پزشکی قانونی فعال نیست و مردم برای دریافت خدمات باید از مناطق سختگذر و دور افتاده به سایر شهرستانها و یا مرکز استان مراجعه می کنند.
وی با تاکید بر اینکه براساس اصل حقوق شهروندی مردم باید خدمات مورد نیاز خود را در نزدیکترین محل دریافت کنند، اظهار داشت: در مناطقی که اداره دادگستری وجود فعال است، نیاز است که مردم به خدمات پزشکی قانونی نیز دسترسی داشته باشند.
بهرامی افزود: نظرات کارشناسی سازمان پزشکی قانونی در تحقق عدالت و آرای صادره توسط قضات نقش بسزایی دارد به خصوص در بسیاری از پروندههای قضایی مانند قتلهای پیچیده نظریه پزشکی قانونی فصلالخطاب است و قضات قبل از صدور رای نظریه کارشناسان این سازمان را اخذ میکنند.
وی با تاکید بر اینکه مشاغل مرتبط با پزشکی قانونی از مشاغل پر مخاطره است، گفت: بسیاری از نیروهای شاغل در پزشکی قانونی برای تبدیل وضعیت تعیین تکلیف نشدند و با توجه به سختی کار این پرسنل ،باید وضعیت شغلی آنها تعیین تکلیف شود.
هفت مرکز پزشکی قانونی در استان چهارمحال وبختیاری فعال است
مدیرکل سابق پزشکی قانونی چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به اینکه هم اکنون هفت مرکز پزشکی قانونی در استان فعال است، گفت: برای جذب نیروی در شهرستانهای کیار، سامان، فارسان و بروجن مراحل استخدام و جذب نیرو انجام شده و مراحل گزینش در حال انجام است.
علی سامانپور افزود: هم اکنون احداث ساختمان پزشکی قانونی شهرستان بروجن ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که در صورت اختصاص ۲۰ میلیارد ریال اعتبار تا پایان سال، بخش تشریح و معاینات این مرکز راهاندازی خواهد شد.
به گفته وی، عملیات احداث این ساختمان از سال ۱۳۹۰ در استان آغاز شد و برای راه اندازی مرکز پزشکی قانونی شهر فارسان نیز مشکل احداث ساختمان با همکاری شورای شهر رفع شده است.
وی اظهار داشت: هم اکنون در مرکز پزشکی قانونی استان تمام آزمایشات به جزء آزمایش ژنتیک انجام میشود و آزمایشات مربوط به ژنتیک به استان اصفهان ارجاع داده میشود.
وی با اشاره به اینکه آزمایشگاه ژنتیک به دلیل هزینه بر بودن فقط در مرکز قطب پزشکی قانونی در کشور راه اندازی میشود، گفت: برای فعال شدن بخش آسیب شناسی و روان شناسی پزشکی قانون استان نیز نیرو جذب شده است.
سامانپور افزود: بر اساس سیاست سازمان پزشکی قانونی کشور برای تکمیل بانک اطلاعاتی ژنتیک از ۹۰۰ زندانی استان نمونه ژنتیک دریافت شده است.
وی به کاهش زمان پاسخگویی به تشریح اجساد و معاینات در پزشکی قانونی استان اشاره کرد و گفت: میانگین مدت زمان پاسخگویی تشریح اجساد برای استان ۶۰ روز پیشبینی شده بود، که این مدت به ۳۴ روز رسیده است.
مدیرمل جدید پزشکی قانونی چهارمحال و بختیاری نیز در این آیین با اشاره به اهمیت بحث کیفیت کار در پزشکی قانونی گفت: نظرات کارشناسان پزشکی قانونی در رسیدگی به پروندهها اهمیت زیاد دارد و باید حساسیت نظرات کارشناسان این سازمان افزایش پیدا کند.
حمید رضا نظیفی افزود: در سازمان پزشکی قانونی کمیت موضوعیت ندارد و باید کیفیت کارشناسان در صدور نظریه برای صدور آراء قضایی افزایش پیدا کند.
وی بر افزایش مباحث آموزشی و پژوهشی و ارتقاء توان علمی کارشناسان پزشکی قانونی تاکید کرد و گفت: ارائه آموزش به پرنسل پزشکی قانونی در افزایش کیفیت خدمات اثرگذار است.
به گزارش ایرنا، در آیین تودیع و معارفه مدیرکل پزشکی قانونی چهارمحال وبختیاری از زحمات "علی سامانپور" تقدیر و "حمیدرضا نظیفی" به عنوان مدیرکل جدید معرفی شد.
نظر شما