به گزارش ایرنا، محمدرضا کرمی نژاد روز سهشنبه در نشست جمعآوری آبهای سطحی در محل استانداری خوزستان بیان کرد: ایستگاههای پمپاژ اهواز قابلیت دفع این حجم آب را در هنگام بارندگی شدید ندارند.
وی گفت:باید ایستگاههای پمپاژ اهواز اصلاح و شبکه فاضلاب بازسازی شود تا در آینده با مشکل رو به رو نشویم.
وی در ادامه با اشاره به وضعیت نامناسب ایستگاه مرکزی پمپاژ اهواز افزود: برای سایبان این ایستگاه از ۲ کپر و یک ورق ایرانیتی استفاده شده که بسیار نامطلوب است.
به گفته مشاور طرح جامع آب و فاضلاب در صورت تامین اعتبار، این طرح تا پایان سال ۱۴۰۵ به پایان میرسد.
فرسودگی ایستگاههای پمپاژ در اهواز
سرپرست شهرداری اهواز نیز در این نشست گفت: شبکه فاضلاب اهواز تمام ایرادات از جمله طراحی غلط، نبود توسعه شبکه متناسب با پیشرفت اهواز، و استفاده نشدن از متریال مناسب را دارا است.
علیرضا عالیپور با بیان اینکه در این مدت ایستگاههای پمپاژ اهواز فرسوده شده و ظرفیت کمی دارند افزود: یک سوم کلانشهر اهواز دارای سکونتگاه غیر رسمی است که در حال توسعه هستند و فرصتی برای ایجاد زیرساخت نمیدهند.
وی بیان کرد: سیستم فاضلاب اهواز به گونهای است که دفع آبهای سطحی و فاضلاب در یک مسیر است که این طرح درست نیست و اکنون با توسعه و افزایش واحدهای مسکونی این شبکه ظرفیت ندارد و باید بازسازی شود.
معضل قدیمی فرسوده بودن شبکه فاضلاب در برخی شهرهای خوزستان از جمله اهواز، و گنجایش نداشتن تخلیه به ویژه هنگام بارش شدید باران، سالهاست که مردم را رنج و آزار میدهد به طوری بیشتر خیابانها و معابر شاهد پس زدگی فاضلاب و بوی نامطبوع آن هستند.
آذر ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ بر اثر بارندگی شدید بخشهای وسیعی از کلانشهر اهواز، کارون و آبادان دچار آبگرفتگی و پس زدن فاضلاب شد که خسارت زیادی به مردم و وسایل خانگی آنان وارد شد.
نظر شما