ایرج بیت اللهی روز چهارشنبه در گفت وگوبا ایرنا افزود: تبلت دانش آموزی یکی از زیرساخت های مورد نیاز در یادگیری غیرحضوری است که در این راستا در سال تحصیلی گذشته بیش از چهار هزار دستگاه با کمک نهادهای حمایتی، صنایع و خیران، بانک ها و غیره تهیه و در اختیار دانش آموزان بی بضاعت قرار گرفت.
وی ادامه داد: هم اکنون ۹۸ درصد مدرسه های استان هرمزگان نیز تحت وب و اینترنت هستند ولی برای استفاده بهینه از شبکه شاد و دیگر ملزوم های آموزش مجازی نیاز به اینترنت پرسرعت می باشد که این بستر باید برای همه دانش آموزان فراهم شود.
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان اظهار داشت: یکی از چالشهای پیش روی، شناسایی تارکان تحصیل و بازماندگان تحصیل است و ائمه جماعت اهل شیعه و سنت می توانند راه گشای آموزش و پرورش در این مسیر باشند.
بیت اللهی تصریح کرد: در بخش مسائل آسیب های آموزشی های مجازی بهرهگیری از ابزار هوشمند و تبلت است که خانواده ها باید دقت کنند و اینترنت که یک فرصت است به تهدید تبدیل نشود، به طور طبیعی در خصوص کودکان و نوجوانان نباید انتظار مطلوب ۱۰۰ درصد داشته باشیم و در معرض آسب و تهدید هستند.
وی یاد آور شد: آموزش و پرورش هرمزگان این آمادگی را دارد که همه لوازم تحصیل دانش آموزان بی بضاعت را از جمله لباس فرم، کتاب و نوشتافزار را پیگیری و فراهم کند تا وضعیت بداقتصادی خانواده ها، مانع ترک تحصیل دانش آموزان نشود.
نظر شما