به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو، نگاهی به آخرین وضعیت نیروگاههای حرارتی کشور حاکی از آن است که تاکنون ۵۸۳ واحد تولید برق حرارتی در ۱۲۹ نیروگاه کشور احداث شده و ظرفیت نیروگاههای حرارتی ایران طی نیمه نخست امسال با اجرای پروژههای ارتقای توان در سه نیروگاه شهیدسلیمانی کرمان، قدس(سمنان) و گهران به ۶۹ هزار مگاوات رسیده است.
در حال حاضر ۶۷ درصد از مجموع ظرفیت تولید برق حرارتی (۴۶ هزار و ۴۷۶ مگاوات) در اختیار بخش خصوصی و ۳۳ درصد آن در اختیار بخش دولتی است.
هم اکنون ظرفیت نصب شده همه نیروگاههای کشور اعم از حرارتی، برقآبی، اتمی، تولید پراکنده، تجدیدپذیر و دیزلی به ۸۵ هزار و ۵۵۹ مگاوات رسیده که حدود ۸۱ درصد از این ظرفیت مربوط به نیروگاههای حرارتی است.
واحدهای سیکل ترکیبی با ظرفیت ۳۱ هزار و ۱۷۹ مگاوات (۳۶.۴ درصد)، واحدهای گازی با ظرفیت ۲۱ هزار و ۹۹۲ مگاوات (۲۵.۷ درصد) و واحدهای بخاری با ظرفیت ۱۵ هزار و ۸۲۹ مگاوات (۱۸.۵ درصد)، ترکیب نیروگاههای حرارتی کشور را تشکیل میدهند.
تهران- ایرنا- میزان تولید برق نیروگاههای حرارتی کشور از ابتدای سال تاکنون با افزایش ۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته از مرز ۱۷۳ میلیون مگاوات ساعت عبور کرده است.
اخبار مرتبط
-
تولید ساعت فرمان روشنایی گامی به سوی کاهش مصرف برق
تهران- ایرنا- ساعت فرمان روشنایی مشابه نمونه خارجی در یک شرکت دانش بنیان ایرانی تولید شد که…
-
معاون شرکت تولید نیروی برق حرارتی اعلام کرد:
افزایش یک هزار و ۲۰۰ مگاواتی ظرفیت نیروگاههای برق حرارتی
تهران - ایرنا - معاون برنامهریزی شرکت تولید نیروی برق حرارتی گفت: یک هزار و ۲۳۹ مگاوات در…
-
ظرفیت نیروگاههای حرارتی به حدود ۶۸ هزار مگاوات رسید
تهران - ایرنا - معاون برنامهریزی شرکت تولید نیروی برق حرارتی گفت: مردادماه امسال با راهاندازی…
نظر شما