به گزارش ایرنا، حجتالاسلام محمد حسین توانایی روزپنجشنبه در نشستی با مسئولان ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان یزد بدون اشاره به تعداد محله های مورد نظر ستاد در ایران ،افزود: شوراهای اجتماعی این ستاد با حضور معتمدان، نخبگان، پیشکسوتان و جوانان برای فرهنگسازی این واجب الهی و گسترش آن در جامعه فعالیت میکند.
وی با بیان اینکه در برخی استانها اعضای شوراها اجتماعی فعالیت خود را آغاز کردند، ادامه داد: بر اساس برنامه بلند مدت با همکاری مسئولان و پیگیری ستاد امر به معروف و نهی از منکر در استانها، این برنامه محوری و موثر در تمامی محله های شهرستان اقدام می شود.
این مسئول فرهنگی اظهار کرد: اعضای شوراهای اجتماعی محله ها با همکاری مسجدها ، بسیج و سایر فعالان فرهنگی و رسانهها علاوه بر پیگیری اجرای امر به معروف و نهی از منکر برای رفع مسایل و معضل هر منطقه وظایف دینی و ملی خود را داوطلبانه انجام میدهند.
توانایی در ادامه از تلاش مردم و مسئولان و همکاری با ستادهای امر به معروف و نهی از منکر در کشور قدردانی کرد و یادآور شد: اجرای کامل این فریضه دینی یک ضرورت است و موجب پیشگیری از ناهنجاریها و انواع آسیب های اجتماعی و فرهنگی می شود .
مدیرکل امور استانهای ستاد امر به معروف و نهی از منکر در ادامه با بیان اینکه در کنار جنگ اقتصادی، تهدید نرم و ضربهزدن به اعتقاد و مبانی دینی نسل جوان جزو برنامههای اصلی دشمنان نظام است، همکاری و کمک به ستادهای اجرایی امر به معروف و نهی از منکر را یک رسالت مهم برشمرد که باید همه همت خود را در این مورد نشان دهند.
همچنین دبیرستاد امر به معروف و نهی از منکر استان یزد با بیان ضرورت ایجاد شوراهای اجتماعی در تمامی محله ها در شهرها و روستاها به ایجاد لشکر سایبری( فضای مجازی) اشاره کرد و هدف اصلی آن را، ایجاد مانعی بزرگ در برابر جنگ نرم دشمنان در فضای مجازی برشمرد.
حجتالاسلام ابوذر صانعی از راهاندازی ستاد شهرستانهای مروست، هرات و بافق در آینده نزدیک خبر داد و افزود: در صورت فعال شدن تمامی شهرستانهای استان میتوان با لشکر یادشده پر قدرت به ایجاد موج فرهنگی و رد شبهه ایجاد شده در بستر این واجب پرداخت.
بررسی مسایل و مشکل ساختاری و اجرایی ستاد یزد، استفاده از ظرفیت دستگاههای اجرایی و تشکلهای مردمی در تحقق موضوع مطالبهگری و فرهنگسازی امر به معروف و نهی از منکر از دیگر موضوعهایی بود که در این نشست به آن پرداخته شد.
تاکنون آماری از تعداد محله های استان یزد به طور رسمی در اختیار نمایندگان رسانه ها گذاشته نشد، اما به تازگی تعداد محله های شهر میبد ۲۷ محله اعلام شد.
استان یزد با یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۱۱ شهرستان دارد که ۸۷ درصد آن در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها و آبادی ها زندگی می کنند.
نظر شما