نادر نورایی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این پروژه از محل منابع اعتباری قانون استفاده متوازن و همچنین ارزش افزوده شهرستان تامین اعتبار شده که عملیات اجرایی آن بین دستگاه اجرایی و اداره عشایری و پیمانکار منعقد شده است.
وی ادامه داد: عملیات اجرایی این پروژه آغاز شده و هم اکنون در مرحله عملیات غلطکزنی و آب پاشی است و جهت اجرای ادامه این مسیر در مراحل بعدی تامین اعتبار می شود.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری سرپل ذهاب گفت: با احداث این راه عشایری ۲۰۰ خانوار از خدمات راه مناسب در محدوده منطقه کلاوه قلعه شاهین از توابع این شهرستان برخوردار می شوند.
نورایی ادامه داد: عشایر قشری زحمتکش و مولد هستند که نقشی مهم در تولید و تامین محصولات لبنی و فرآورده های گوشتی و پروتئینی دارند و برای خدمات رسانی به خانوارهای عشایری ترمیم، احداث، بهسازی و بازسازی راه های شهرستان اهمیت زیادی دارد.
۲ هزار و ۷۰۱ خانوار عشایری شامل۲ هزار و ۴۳۱ خانوار بومی و ۲۷۰ خانوار میهمان از عشایر شهرستان سرپل ذهاب هر ساله در ۲ فصل ییلاق در دالاهو، پشت تنگ و نواکوه و فصل قشلاق در بازی دراز سرقلعه و جگیران و دانه خشک مستقر می شوند و ۲۷۱ هزار راس دام دارند.
تولید سالیانه چهار هزار و ۹۰۰ تن شیر و سه هزار و ۵۷۰ تن گوشت قرمز و ۲۵۶ تن پشم نیز به صورت سالیانه از مهم ترین تولیدات عشایر سرپل ذهاب است که بخش عمده ای لبنیات و گوشت مورد نیاز منطقه را تامین می کنند.
سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما