موارد مثبت ابتلا به کرونا در مشهد ۲۲ درصد کاهش یافت

مشهد- ایرنا- عضو کمیته بهداشت ستاد مدیریت اجرایی مبارزه با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: شمار موارد مثبت آزمایشهای تشخیص طبی کرونا در مشهد با کاهش ۲۲ درصدی نسبت به هفته پیش، از ۶۰ درصد به ۳۸ درصد نزول یافته است.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز شنبه به نقل از دکتر محمدحسن درخشان گزارش داد: آمار کنونی مراجعه شهروندان مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا نیز در مراکز درمانی مشهد به میزان ۴۰ درصد نسبت به هفته پیش کمتر شده است. 

وی افزود: ۲۳ مرکز منتخب کرونا در سطح کلانشهر مشهد فعالند. فعالیت ۱۱ مرکز از این تعداد شبانه‌روزی بوده و ۱۲ مرکز نیز همه روزه از ساعت ۷:۳۰ تا ۲۱ فعال هستند. 

مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: یک مرکز فعال منتخب کرونا نیز در هر یک از ۱۴ شهرستان‌ زیر پوشش این دانشگاه در خراسان رضوی دایر است. همچنین در شهرهایی که نیاز بیشتری احساس دارند دو مرکز فعال شده ضمن اینکه مراکز شهرهای گلبهار و کوهسرخ بطور مستقل عمل کرده و از حوزه مدیریتی شهرستانهای چناران و کاشمر خارج شده‌اند.

وی گفت: میزان رعایت‌ پروتکلهای بهداشتی پیشگیرانه از کرونا نیز توسط مردم رو به افزایش گذاشته لذا امیدواریم با تداوم این وضعیت شاهد موج دیگری از طغیان ویروس کرونا و حجم فشرده و طاقت‌فرسای فعالیت کادر بهاشت و درمان به عنوان مدافعان سلامت جامعه نباشیم. 

دکتر درخشان افزود: با توجه به وجود واکسن کافی اگر مردم طبق نوبت‌دهی مراجعه کنند و بالای ۸۰ درصد جمعیت هدف واکسینه شوند پایان بحران دور از دسترس نخواهد بود و امید است که در ایام‌الله دهه مبارک فجر و همزمان با جشن انقلاب بتوانیم غلبه بر ویروس کرونا را جشن بگیریم.

وی ادامه داد: موضوع استفاده از ماسک و زندگی با کرونا تا زمان خروج کامل از این بحران باید فرهنگ‌سازی شود و اگر این گونه شد و رعایت‌ها مقطعی نشد می‌توان نسبت به آینده خوش بین بود.

عضو کمیته بهداشت ستاد مدیریت اجرایی مبارزه با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تجربه جهانی نشان داده که واکسن، کاهش قابل توجهی در ابتلا و بستری و فوتی داشته است و هر چند برای ریشه‌کنی کامل ویروس کرونا هیچ کشوری با اطمینان سخن نگفته است اما امیدواریم که با همکاری شایسته مردم با مدافعان سلامت، کشور ما جزء نخستین کشورها در این خصوص باشد.

به گزارش ایرنا، پس از مدتها درگیری کشور با پنجمین موج طغیان ویروس کرونا، شمار ابتلا به بیماری کووید ۱۹ رو به کاهش گذاشته است. 

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون پنج میلیون و ۳۹۶ هزار و ۱۳ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. بیماری کووید ۱۹ جان ۱۱۶ هزار و ۴۳۶ نفر را نیز تاکنون در کشورمان گرفته است. همچنین چهار میلیون ۷۰۸ هزار و ۱۹۵ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در ایران تاکنون بهبود یافته‌اند.  

هم‌اینک ۵۷ شهرستان کشور در وضعیت قرمز، ۲۳۸ شهرستان در شرایط نارنجی و ۱۳۶ شهرستان در وضعیت زرد شیوع ویروس کرونا قرار دارند. ۱۷ شهرستان نیز در وضعیت آبی قرار گرفته‌اند.

همچنین تاکنون ۲۷ میلیون و ۷۹۰ هزار و ۸۳۵ شهروند ایرانی دوز نخست واکسن کرونا و ۱۳ میلیون و ۴۵۹ هزار و ۶۲۵ نفر دوز دوم آن را تزریق کرده و واکسینه شده‌اند. بر این اساس مجموع واکسنهای تزریق شده در ایران به ۴۱ میلیون و ۲۵۰ هزار و ۴۶۰ دوز رسیده است.

"پاندمی کرونا" در سطح جهان ۲۲۸ میلیون و ۴۰۷ هزار و ۳۱۸ نفر را بیمار کرده و جان چهار میلیون و ۶۹۲ هزار و ۷۹۵  نفر را گرفته است. ۲۰۴ میلیون و ۹۸۳ هزار و ۴۱۹ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا هم تاکنون در سطح جهان درمان شده‌اند.

آمریکا در این میان با ۴۲ میلیون ۷۹۹ هزار ۹۰۷ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ و همچنین ۶۹۰ هزار و ۷۱۴ قربانی ویروس کرونا، بیشترین آمار ابتلا و تلفات ناشی از پاندمی کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است. پس از آمریکا کشورهای هند، برزیل و انگلیس بیشترین شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا را دارند.

ایران بر اساس آخرین آمارهای رسمی جایگاه هشتم را در جدول بیشترین جمعیت مبتلایان به کرونا در میان کشورهای جهان دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha