۴۳ نیروگاه خورشیدی در سطح مناطق ۲۲گانه تهران وجود دارد

تهران- ایرنا- مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان اینکه ۴۳ نیروگاه خورشیدی در سطح مناطق ۲۲گانه وجود دارد، گفت: به جز سه منطقه ۱۱، ۱۵ و ۱۸، دیگر مناطق شهرداری از انرژی خورشیدی بهره می برند.

به گزارش ایرنا به نقل از  اعلام روز شنبه پایگاه اطلاع رسانی شهرداری تهران شینا  افزود: ۳۳ ساختمان شهرداری و ۱۰ بوستان در تهران از انرژی تجدیدپذیر استفاده می کنند.

 وی با بیان اینکه شهرهای سبز در کشورهای مدرن و توسعه یافته از انرژی‌های تجدیدپذیر مانند انرژی خورشیدی استفاده می کنند که امروزه به آن اهمیت می دهند، ادامه داد: شهرداری تهران نیز از این امر مستثنی نیست و از سال ۱۳۹۳ استفاده از انرژی خورشیدی را در دستور کار بوستان ها قرار داد.

 مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری در این باره که این نیروگاه ها فقط به مصرف انرژی در شهرداری کمک می کند یا به وزارت نیرو نیز برق می دهد، گفت: با توجه به مصوبه هیئت وزیران، نهادهای دولتی و عمومی موظف به تامین ۲۰ درصد انرژی مصرفی تجدید پذیر هستند اما انرژی تولید شده فعلا به مصرف شهرداری کمک می کند، هر چند شهرداری تهران در حال پیگیری برای فروش برق به وزارت نیرو است اما هنوز موفق به انجام این مهم نشده است.

انصاری تاکید کرد: اکنون در حدود ۹۴۵ مگاوات برق در سال از طریق پنل ها تولید می شود و شهرداری تهران در نظر دارد سالانه به مجموع ۶۰۰ کیلووات نیروگاه های خود را توسعه دهد اما برای این توسعه باید سایر ارگان ها و شهروندان نیز در امر توسعه ورود پیدا کنند.  

وی با بیان اینکه شهرداری تهران براساس مصوبه ساختمان های سبز که در سال جاری به تصویب رسیده، مکلف به حمایت از ساختمان هایی است که از انرژی تجدیدپذیر استفاده و بخشی از برق خود را تامین می کنند، گفت: به همین منظور شهرداری در حال تدوین دستورالعمل اجرایی برای این موضوع است تا بتواند از ساختمان هایی که از انرژی های تجدیدپذیر استفاده می کنند، حمایت های لازم را به عمل آورد.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در خصوص تاثیر استفاده از انرژی خورشیدی در کاهش آلودگی هوا نیز بیان کرد: تولید ۹۴۵ مگاوات برق سالانه منجر به کاهش ۷۲۴ تن دی اکسید کربن (گاز گلخانه ای) و معادل کاشت ۳ هزارم ۶۲۰ اصله درخت در شهر تهران است، این اعداد گواه آن است که در صورت استفاده از انرژی های تجدیدپذیر تا چه حد می توان به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و بهبود وضعیت محیط زیست کمک کرد.  

انصاری در پاسخ به این سوال که اگر ساختمان های مسکونی از انرژی های تجدید پذیر استفاده کنند به صرفه است، گفت: از دیدگاه ملی و محیط زیستی استفاده از این انرژی ها کاملا توجیه پذیر و مقرون به صرفه است. هر چند قیمت سرمایه گذاری اولیه نیروگاه خورشیدی نسبتا بالاست ولی با توجه به قیمت خرید تضمینی، بازگشت سرمایه آن کوتاه مدت و نگهداری آن ساده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha