به گزارش روز شنبه خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، محمد ترکمانه در سفر یکروزه خود به استان خوزستان از طرح های آبرسانی به روستاهای واقع در مناطق دارای تنش آبی و بحرانی استان از جمله ۲۰ روستا در منطقه قلعه سحر در جاده اهواز به اندیمشک بازدید کرد و در جریان آخرین پیشرفتها قرار گرفت.
وی با یادآوری دستور رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) مبنی بر اقدام فوری در حل مساله آب شرب روستاهای دارای تنش آبی استان خوزستان از انعقاد تفاهمنامه میان بنیاد و آبفای خوزستان خبر داد و گفت: در قالب این تفاهمنامه، بنیاد برکت به ۷۰۲ روستای واقع در مناطق دارای تنش آبی استان خوزستان آبرسانی میکند و به همین منظور، یکهزار میلیارد ریال از سوی بنیاد اعتبار تخصیص داده شده است.
مدیرعامل بنیاد برکت خاطرنشان کرد: برای آبرسانی به روستاهای دارای تنش آبی در خوزستان ۴۰۰ کیلومتر لولهکشی لازم است که بنیاد برکت نسبت به تامین ۱۷۵ کیلومتر لوله تعهد دارد و تا به امروز ۱۱۴ کیلومتر لوله را تامین و ۸۵ کیلومتر آن را تحویل آبفای استان داده است.
به گفته ترکمانه، آبفای خوزستان در مدت سه ماه گذشته از منابع مشترک موضوع تفاهمنامه، ۲۹۶ کیلومتر لولهگذاری را در استان به پایان رسانده است.
وی خاطرنشان کرد: تا به امروز مشکل تنش آبی در ۲۳۱ روستای استان خوزستان به طور کامل مرتفع شده است.
مدیرعامل بنیاد برکت با تاکید بر پیشرفت هر چه سریعتر پروژههای آبرسانی در استان خوزستان خاطرنشان کرد: بنیاد برکت بخشی از تانکرهای مورد نیاز برای آبرسانی به روستاهای کمآب را نیز تامین کرده است.
ترکمانه با یادآوری دیدار خود با نماینده ولی فقیه در استان خوزستان در جریان سفر یکروزهاش اظهارداشت: در این دیدار گزارشی از اقدامات و خدمات بنیاد برکت در استان ارائه شد. حجتالاسلام و المسلمین موسوی فرد نیز ضمن استقبال و تقدیر از اقدامات بنیاد برکت، بر تعامل و همکاری هر چه بیشتر مسئولان و دستگاههای استانی با بنیاد تاکید کردند.
وی به نهضت آبرسانی بنیاد برکت در کشور اشاره کرد و گفت: تا پایان سال گذشته یکهزار و ۶۷۷ روستا تحت پوشش فعالیتهای آبرسانی بنیاد قرار داشتند که از این تعداد، یکهزار و ۱۱۵ روستا از آب آشامیدنی بهرهمند شدهاند.
مدیرعامل بنیاد برکت ادامه داد: امسال نیز با تحت پوشش قرار گرفتن ۷۰۲ روستای دیگر در استان خوزستان، مجموع روستاهای هدف آبرسانی بنیاد در سال جاری به بیش از یکهزار و ۲۰۰ روستا رسیده است.
ترکمانه در تشریح اقدامات بنیاد برکت در استان خوزستان اظهار داشت: بنیاد برکت ۲۵ هزار و ۵۰۰ طرح در حوزههای توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی و سلامت را با اعتباری بالغ بر ۲۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در مناطق محروم و روستایی خوزستان به بهرهبرداری رسانده یا در دست اقدام دارد.
مدیرعامل بنیاد برکت یادآور شد: بنیاد تا به امروز ۴۰ هزار و ۶۰۵ شغل را در مناطق کمبرخوردار خوزستان راهاندازی و ۱۸۷ مدرسه را افتتاح کرده است.
نظر شما