خشایار صنعتی روز یکشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار مهاباد افزود: گلایه های زیادی از طرف شهروندان نسبت به پدیده گران فروشی و چند نرخی بودن قیمت کالاها در سطح این شهرستان گزارش شده که باید از طرف اداره صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف پیگیری انجام شود.
وی ادامه داد: پیگیری و بازخورد گزارش مردمی باید ملموس و به مردم گزارش شود تا اعتماد دوباره آنها نسبت به اعمال قانون و دفاع از حقوق مصرف کننده به شهروندان القا شود.
معاون توسعه و برنامهریزی فرمانداری مهاباد همچنین با انتقاد از ضعف مدیران و رییس اتحادیه امور صنفی در نظارت و بازرسی بر نحوه عملکرد خدمات صنوف خود افزود: برای ساماندهی این شرایط مجمع امور صنفی باید کمک حال اداره صنعت، معدن و تجارت باشد.
صنعتی با اشاره به تامین گوشت قرمز منجمد و مرغ منجمد مورد نیاز مردم نیز گفت: جهادکشاورزی کمبود فراورده های پروتئینی در سطح شهرستان را گزارش و تمهیدات لازم را برای اخذ سهمیه به ویژه در بخش گوشت قرمز منجمد انجام دهد.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت مهاباد هم در این جلسه از تشدید نظارت ها بر بازار خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۶ هزار و ۳۶۳ مورد بازرسی از واحدهای صنفی مختلف انجام شده که طی آن بیش از ۵۵۹ پرونده تعزیراتی به ارزش ۶۸ میلیارد ریال تشکیل شده است.
محمد جهین اضافه کرد: در قبال این پرونده ها برای ۲۵۳ پرونده رای نهایی صادر و از محل جریمه صنف های متخلف ۲ میلیارد ریال به حساب دولت واریز شده است.
وی با بیان اینکه روزانه کمتر از ۲ مورد گزارش مردمی توسط سامانه ۱۲۴ به این اداره گزارش شده است، اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون ۲۱۷ مورد گزارش مردمی در سامانه ۱۲۴ ثبت شده که در بررسی از این موارد ۱۰۴ مورد تخلف به اثبات رسیده و اعمال قانون لازم نیز در مورد آن انجام شده است.
در ادامه جلسه در خصوص نحوه بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید، جوجه ریزی و تمهیدات برای جلوگیری از قطعی برق در فصل های زمستان بحث و تبادل نظر شد.
شهرستان ۲۴۱ هزار نفری مهاباد دارای ۶ هزار و ۸۰۰ واحد صنفی است؛ اصناف بزرگترین بخش اقتصادی این شهرستان را تشکیل میدهند.
نظر شما