محمد صداقت مهر روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان قرارداد در نشست هیات حل اختلاف و داوری سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در استان بررسی شد.
به گفته وی، در این راستا فرصت زمانی دیگر برای ۶۸ قرارداد راکد داده شده است و سه قرارداد نیز در شهرک های صنعتی بیدک بجنورد، جاجرم و مانه و سملقان نیز فسخ می شود.
عضو هیات مدیره شهرک های صنعتی خراسان شمالی افزود: اکنون تعیین تکلیف قراردادهای منعقد شده راکد تا سال ۱۳۹۸ در سطح شهرکها و نواحی صنعتی استان به طور کامل رسیدگی شده است و اراضی به دولت و این شرکت برگردانده می شود.
وی ادامه داد: با توجه به کمبود زمین صنعتی در برخی شهرکهای صنعتی تقاضا محور استان، فسخ قرارداد زمینهای راکد و غیرفعال یک راهکار مناسب برای ورود سرمایه گذاران جدید است تا با ایجاد واحدهای تولیدی و صنعتی، فرصت تولید و اشتغال در سطح استان فراهم شود.
صداقت مهر با بیان اینکه استفاده از ظرفیت موجود در شهرکها برای ایجاد واحدهای صنعتی در اولویت قرار دارد، افزود: از این رو میزان پیشرفت فیزیکی طرحها و نیز ساخت و ساز واحدهای صنعتی به دقت رصد، کنترل و پایش میشود و اگر چنانچه اقدامی از سوی طرفهای قرارداد بر روی زمین خریداری شده صورت نگیرد، بر اساس ضوابط و قوانین موجود نسبت به تعیین تکلیف آن اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه زمینهای شهرکهای صنعتی نباید محلی برای سفتهبازی و ورود دلالان باشد، گفت: از آنجا که برای ایجاد زیرساختها هزینههای هنگفتی شده است، اجازه نمیدهیم تا زمینهای شهرکهای صنعتی توسط عدهای سودجو بدون ساخت و ساز رها شده و وارد فعالیتهای سفته بازی و دلالی شود.
خراسان شمالی ۹ شهرک و ۶ ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی دارد و از مجموع ۲۸۶ واحد صنعتی و تولیدی موجود در شهرکها و نواحی صنعتی این استان، ۲۴۰ واحد فعال و حدود ۴۶ واحد غیرفعال است.
این استان شمالشرق کشور ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۴درصد آن در روستاها سکونت دارند.
نظر شما