۲۲ هزار و ۵۰۰ بیمار کرونایی در استان همدان از بیمه سلامت بهره مند شدند

همدان ایرنا- مدیرکل بیمه سلامت استان همدان از ارائه خدمات به ۲۲ هزار و ۵۰۰ بیمار مبتلا به کرونا از ابتدای اپیدمی این ویروس تاکنون خبر داد.

به گزارش ایرنا، "سعید فرجی" روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: برای بیش از ۲۲ هزار و ۵۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در استان همدان پرونده تشکیل و ۵۸ میلیارد تومان برای حمایت از آنها  هزینه شده است.

وی با تاکید بر واکسیناسیون افراد برای کسب ایمنی نسبی، اظهار داشت: تا تکمیل واکسیناسیون توصیه ما به مردم همچنان رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان گفت: سهم هزینه سازمان بیمه سلامت برای هر بیمار مبتلا به کرونا  چهار و نیم تا پنج میلیون تومان است در حالیکه یک فرد بیمار بیش از این مبلغ برای درمان خود هزینه می‌کند.

فرجی با بیان اینکه بیمه سلامت بزرگترین بیمه پایه سلامت در کشور است، گفت: بیش از ۴۰ میلیون نفر در کشور زیر پوشش بیمه سلامت هستند که سهم همدان از این رقم حدود یک میلیون نفر است.

وی اضافه کرد: پنج صندوق کارکنان دولت، سایر اقشار، روستائیان، ایرانیان و بیمه سلامت همگانی زیر نظر سازمان بیمه سلامت فعالیت دارند که ارائه خدمات به اقشار آسیب‌پذیر و فاقد هر نوع پوشش بیمه‌ای مورد توجه این سازمان است.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با بیان اینکه ارائه دیرهنگام خدمات موجب افزایش میزان هزینه درمان می‌شود، گفت: خرید خدمت یکی از موضوعات مورد توجه است که در این راستا با مراکز درمانی برای بهره‌مندی بیمه‌شدگان قراردادهایی منعقد می‌شود.

دکتر فرجی افزود: اجرای طرح پرونده الکترونیک در افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌های درمانی و افزایش سرعت کار بسیار موثر است که بیمه سلامت و سازمان تامین اجتماعی در اجرای این طرح اقداماتی انجام داده اند.

وی بیان کرد: در راستای طرح نسخ الکترونیک، سال گذشته بیمه سلامت استان توانست رتبه برتر را در این زمینه کسب کند و در جمع ۱۰ استان برتر قرار گیرد امسال نیز ۱۰۰ درصد مراکز خصوصی و ۷۰ درصد درمانگاه‌ها این طرح را اجرایی کردند.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان ادامه داد: بیش از ۷۰۰ موسسه، مطب، مرکز تصویربرداری، توان‌بخشی، ۱۷۳ پزشک متخصص، ۱۳ فوق تخصص، ۱۲۶ پزشک عمومی، ۱۰ دندان پزشک، ۱۹ بیمارستان، ۲۸ درمانگاه، ۳۰ مرکز پرتوپزشکی، ۴۴ مرکز توانبخشی و ۱۸۹ داروخانه به طور مستقیم طرف قرارداد با بیمه سلامت هستند.

فرجی با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا موجب تعویق در بخشی از درمان‌های «الکتیو» و تاخیر در پرداخت هزینه ها شد، گفت: از اواخر سال گذشته تا کنون بار هزینه‌های بیمه سلامت به دلیل اینکه بخشی از ان سال گذشته محقق نشد، ۵۰ تا ۷۰ درصد افزایش یافت.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی بزرگترین خریدار خدمت بیمه سلامت است که تقریبا هزینه بخش دولتی و دانشگاهی هر سال ۲۶۰ میلیارد تومان می‌شود، گفت: سال گذشته مطالبات این مراکز تا اوایل تیرماه پرداخت شد که بخشی از روند کار به دلیل اجرای طرح نسخ الکترونیک بود.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان افزود: مطالبات تیرماه امسال داروخانه‌ها و آزمایشگاه‌ها پرداخت شده که امید می رود با ساماندهی خدمات الکترونیک، برای مردم خرید خدمات به روزتر انجام شود.

فرجی درباره اجرای طرح پزشک خانواده نیز گفت: پزشک خانواده بهترین سیستمی است که فرد در کمترین زمان با پرداخت کمترین هزینه به درمان خود می رسد.

وی افزود: ۱۵ سال از اجرای طرح پزشک خانواده در صندوق روستایی می گذرد و از ۲ سال پیش ۲ شهر برای اجرای این طرح انتخاب و آزمونه (پایلوت) شدند که این طرح به خوبی در کشور اجرایی نشد.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان اضافه کرد: با توجه به اینکه پزشک خانواده بهترین مشاور برای بیمار محسوب می شود انتظارمی رود این طرح در جامعه نهادینه و با استقبال مردم مواجه شود

دکتر فرجی همچنین از ارائه خدمات به ۲ هزار و ۲۴۰ بیمار خاص خبر داد و افزود: یک هزار و ۷۳ بیمار ام اس، ۷۸ بیمار تالاسمی،۱۶۳ بیمار هموفیلی، ۵۳۰ بیمار دیالیزی و ۲۹۷ بیمار پیوند کلیه در استان همدان خدمات بیمه سلامت دریافت می‌کنند.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان در ادامه با بیان اینکه اعتبار دفترچه بیمه سلامت به صورت الکترونیکی کنترل می‌شود، افزود: از ابتدای همه گیری ویروس کرونا به صورت الکترونیکی دفترچه ها تمدید می‌شود که از شهریورماه نیز اعتبار بخشی از آنها به اتمام می‌رسد و باید با مراجعه به سایت یا دفاتر پیشخوان نسبت به تمدید دفترچه اقدام کرد.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha