به گزارش ایرنا، اتصال به اینترنت برای انجام فعالیتهای آموزشی و تحصیلی دانشآموزان که در یک سال و نیم اخیر به دلیل شیوع کرونا به یکی از ضرورتهای تحصیلی تبدیل شده، در روستاها ضریب کمتری نسبت به شهرها دارد و به همین دلیل تلاش برای افزایش ضریب پوشش اینترنت در روستاها طی یک سال اخیر افزایش یافته است.
رسول علیاصغرپور روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود : علاوه بر این که در سال ۱۴۰۰ پوشش اینترنت پرسرعت همراه اول در شهرهای استان رشد داشت، در ادامه تجهیز روستاهای مازندران به اینترنت پرسرعت پوشش اینترنت در روستاها تا پایان امسال به ۹۵ درصد میرسد.
وی ادامه داد : در پنج ماه نخست سال ۱۴۰۰ بیش از ۵۰ روستا در استان از طریق فیبر نوری به اینترنت پرسرعت متصل شدند و طی چند روز آینده نیز ۱۰ روستای دیگر مشکل اینترنتشان حل خواهد شد.
اصغرپور گفت: این روند تا پایان سال به طور مستمر ادامه خواهد داشت. در مجموع بیش از ۹۰ درصد روستاهای مازندران به اینترنت پرسرعت متصل هستند و در تلاشیم طی چند ماه آینده این آمار تا ۹۵ درصد ارتقا یابد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران نیز در گفتوگو با خبرنگار ایرنا از روند رو به رشد پوشش اینترنت در روستاهای استان خبر داد و گفت: طی ماههای اخیر اقدامات مناسبی برای گسترش شبکه اینترنت در روستاهای مازندران انجام شد و در این زمینه متوقف نبودیم.
سید مصطفی فلاح اظهار کرد: طی روزهای اخیر در برخی روستاهای ارتفاعات شهرستان ساری مانند چالو، منزلدره، سنور و عالیکلا شبکه اینترنت پرسرعت در دسترس قرار گرفته و روند گسترش این زیرساخت در سایر مناطق روستایی دورافتاده نیز ادامه دارد.
وی افزود: البته وزارت آموزش و پرورش نیز برای سال تحصیلی جدی با استفاده از تجربه سال گذشته در زمینه سامانه شاد بهینهسازیهای لازم را انجام داد. به همین دلیل بخش زیادی از مشکلاتی که سامانه شاد در سال گذشته داشت احتمالا امسال تکرار نمیشود.
از مجموع سه هزار و ۶۲۲ روستای استان ۲ هزار و ۴۷۴ روستا دارای سکنه بالای ۲۰ نفر هستند که مشمول برخوداری از اینترنت پرسرعت می شود ولی با این وصف پوشش اینترنتی به روستاهای فاقد سکنه دایمی هم گسترش یافته است.
نظر شما