به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی، «حسین اسدی»، افزود: برای خرید لوله و تجهیزات مورد نیاز این طرح عمرانی مهم تاکنون ۲۵۰ میلیارد ریال هزینه شده که ۱۴۰ میلیارد ریال از این هزینهها طلب پیمانکار است.
وی اظهار داشت: ۱طول طرح آبرسانی رینگ جنوبی خط انتقال آب سد کمال صالح به شهر اراک ۱۴ کیلومتر است و ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تاکنون عمده شیرآلات و اتصالات و حدود تامین شده است.
معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقهای مرکزی گفت: گام اول اجرای این طرح آبرسانی ۲ و نیم کیلومتر خط اصلی با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی انجام شده و گام دوم نیز با ۶ کیلومتر در مرحله برگزاری مناقصه برای انتخاب پیمانکار است.
اسدی افزود: این طرح آبرسانی که در مجاورت راه کمربندی جنوبی شهر اراک در دست انجام است و شامل خط انتقال به طول حدود ۱۴ کیلومتر با لولههای فولادی در سایزهای ۶۰۰ و ۷۰۰ میلی متری است که با اجرای آن ۱۰۰ درصد مردم شهر اراک از آب آشامیدنی سد کمال صالح نفع میبرند.
وی اظهار داشت: کوی صنعتی، کوی مسکن، شهرک ولیعصر، گردو، فاز یک، فاز دو، شهرک شهید بهشتی و کوی اندیشه قرار است با تکمیل این طرح آبرسانی از مزایای آن بهرهمند شوند.
معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقهای مرکزی خاطر نشان کرد: بستر زمین در مسیر اجرای عملیات خط انتقال رینگ جنوبی آبرسانی اراک سنگی است و اجرای این طرح نسبت به رینگ شمالی دشواریهای بیشتری دارد.
اسدی افزود: با بهرهبرداری از طرح آبرسانی رینگ شمالی شهر اراک تمامی شهرکهای شمالی واقع در قسمت شمالی بلوار امام علی (ع)، پردیس، قائم، الجواد، الغدیر، آزادگان،بعثت، مشاور،الهیه، حافظیه، حمید و غیره از آب سالم و بهداشتی تصفیه خانه سد کمال صالح برخوردار شدند.
وی توضیح داد: طرح کمربند شمالی انتقال آب شهر اراک شامل خط انتقال به طول ۹ کیلومتر با لوله فولادی سایزهای یک هزار، یک هزار و ۲۰۰ و ۸۰۰ میلی متری و نیز یک مخزن ذخیره ۱۰ هزار مترمکعبی بتنی و حوضچه های شیرآلات است سال گذشته به اتمام رسیده است.
۹۲ درصد از حجم آب مصرفی استان مرکزی در بخش کشاورزی، سه و پنج دهم درصد در بخش صنعت و بقیه در بخش آشامیدنی مصرف میشود.
نظر شما