سعدالله وطن خواه روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با توضیح این نکته که با ورود دستگاه قضایی استان و توافق با بنیاد مستضعفان در واگذاری و تملک ۳۵ هکتار زمین ، طرح ۲۰ ساله توسعه فرودگاده ساری عملیاتی شده است ، افزود : در حال حاضر همه تجهیزات مورد نیاز سامانه نصب شده است و تنها با تامین برق مورد نیاز ، این سامانه راه اندازی می شود.
وی با اعلام این که دستگاه « آر.وی.آر RVR » هواشناسی نیز با تملک زمین نصب شده است ، بیان داشت : با راه افتادن سامانه کمک ناوبری؛ لغو پرواز فرودگاه ساری به دلیل وضعیت بد آب و هوایی به حداقل ممکن کاهش می یابد.
وی توضیح داد : در حال حاضر اگر دید افقی خلبان در شرایط بد آب هوایی کمتر از ۲ هزار و ۵۰۰ متر باشد نمی تواند از فرودگاه دشت ناز ساری پرواز را انجام بدهد ، اما با نصب سامانه کمک ناوبری دید خلبان برای پرواز به کمتر از یکهزار متر برسد ، لغو پرواز را نخواهیم داشت و پرواز بدون مشکل انجام می شود.
مدیرکل فرودگاه های مازندران متوسط انجام پرواز سالانه در فرودگاه ساری را چهار هزار و ۳۰۰ سورتی عنوان کرد و گفت : هر سال به طور میانگین ۱۰ تا ۲۲ پرواز این فرودگاه به دلیل شرایط بد آب و هوایی لغو می شد که با راه اندازی این سامانه مشکل به صورت صد درصد حل می شود چرا که معمولا در هر شرایط بد آب و هوایی در این منطقه دید افقی برای پرواز از حدود هزار متر کمتر نمی شود .
وطن خواه بدترین پیامد لغو پرواز ها را اذیت شدن شهروندان دانست و افزود : البته شرکت های هواپیمایی نیز با مشکلات هزینه ای زیادی مواجه می شوند.
مدیرکل فرودگاه های مازندران تلاش دستگاه قضایی در کمک به تملک زمین مورد نیاز طرح توسعه این فرودگاه را قابل ستایش دانست و گفت که ورود دستگاه قضایی به این پرونده سبب شد تا مشکل ۲۰ ساله حل شود.
رئیس کل دادگستری مازندران روز گذشته پس از رفع مشکل تملک زمین فرودگاه ساری با دخالت دستگاه قضایی از این طرح بازدید و نسبت به تعلل در رفع مشکل طرح های عام المنفعه هشدار داد.
حجتالاسلام والمسلمین محمد صادق اکبری گفت : اجرای طرحهای عمرانی از حقوق حقه در ایجاد رفاه و آسایش مردم شریف استان است و هر نوع اخلال در روند اجرایی آن ومعطل ماندن طرحهای این چنینی چه از سوی مسئولان یا عوامل اجرایی، چیزی جز تضییع بیتالمال و نادیده گرفتن حقوق عامه نیست.
وی پیگیری مستمر دستگاه قضائی استان مازندران و دعوت از کارگزاران امر در جلسات مکرر شورای حفظحقوق بیتالمال در جهت تسریع و بهره برداری طرحهای عمرانی و خدماتی را موجب رضایتمندی عموم دانست و تصریح کرد: اساس کار در قوای سه گانه بر ارتقاء همدلی و وفاق در مسیر خدمت رسانی به مردم است؛ لذا این مهم در استان مازندران با همت و تلاش همه مسئولان اجرایی، نمایندگان ملت و دستگاه قضا نمود برجستهای داشته و مسیر خدمت رسانی در ایجاد امنیت، آسایش و رفاه هماستانیهای عزیز را هموار خواهد کرد.
رئیس کل دادگستری استان مازندران خاطرنشان کرد: با ورود دادستان عمومی و انقلاب شهرستان میاندرود با همکاری و همراهی ساکنین منطقه مشکل اساسی طرح توسعه ی فرودگاه ساری که حدود ۲۰ سال بر زمین مانده بوده رفع و گامی موثر در راستای تکمیل پروژه ملی برداشته شد.
فرودگاه دشت ناز ساری در سال ۱۳۵۸ تاسیس و در سال ۱۳۷۳ پروازهای در آن آغاز شد. در این فرودگاه هفتگی بیش از ۷۰ سورتی پرواز در مسیرهای پروازی تهران، مشهد، شیراز، بندرعباس، کیش، اهواز، عتبات عالیات، عربستان انجام می شود. امسال خط پروازی جدید از ساری به تبریز نیز به این مجموعه اضافه شد.
سالانه با انجام ۶ هزار و ۴۸۰ پرواز در فرودگاههای ساری، نوشهر و رامسر در استان مازندران ۶۲۲ هزار مسافر از طریق این سیستم حملونقل به مقاصد مختلف در سراسر کشور جابهجا میشوند.
نظر شما