دکتر جلیل کوهپایه زاده در نخستین نشست سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی ایران با معاونان، مدیران و روسای دانشکدهها،بر سرمایه گذاری ویژه در حوزه پژوهش و فناوری و معاونت و پردیس بین الملل، تاکید کرد و افزود: مسیر حرکت دانشگاه علوم پزشکی ایران به سمت یک دانشگاه نسل نو توقف ناپذیر است.
به گزارش روز دوشنبه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی وی با بیان اینکه آنچه انجام شده حاصل خردجمعی بوده، افزود: همانطور که ما از ثمره تلاشهایی گذشتگان در این مدت بهره بردیم، در حوزههای مختلف بذرهایی کاشته شده که نتایج آنها در آینده مشاهده خواهد شد.
کوهپایه زاده به توسعه آموزش در سالهای اخیر، اظهار داشت: با اضافه شدن دانشکدههای دندانپزشکی و داروسازی در واقع دانشکده ای نیست که در دانشگاه علوم پزشکی ایران نداشته باشیم. برای آغاز آموزشها از ابتدای مهر برنامه ریزی شده و تمهیدات لازم در معاونتهای آموزشی و دانشجویی پیشبینی شده است.
وی با اشاره به راه اندازی بیمارستان ملارد در ماههای آینده، گفت: در این مدت تلاش کردیم مردم تمامی پنج شهرستان زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ایران در راستای تحقق عدالت در دسترسی به خدمات نظام سلامت، صاحب یک بیمارستان باشند.
کوهپایه زاده با بیان اینکه به دلیل تنگناهای اقتصادی و کرونا برخی پروژهها کامل نشد، افزود: امیدواریم سایر پروژههای درمانی مانند بیمارستان امام خمینی شهریار، بیمارستان جایگزین هفت تیر در شهرری، بیمارستان سوختگی در کن و پروژه توسعه بیمارستان یافت آباد و روانپزشکی ایران در دوره مسئولیت دکتر پازوکی به ثمر خواهند رسید.
وی همچنین تصریح کرد: ساخت ۲۶ هزار متر مربع فضای آموزشی از زمان دکتر میراسماعیلی در دانشگاه علوم پزشکی ایران شروع شده اما به دلایل مختلف از جمله کمبود منابع مالی کامل نشده است. این پروژه با نگاه راه اندازی یک دانشکده بینالمللی پزشکی پیش میرود که امیدوارم با حمایت وزارت بهداشت به زودی تکمیل شود.
اجرای طرح جهادی واکسیناسیون در تهران
کوهپایه زاده افزود: از امروز دوشنبه وارد طرح جهادی ۱۰ روزه واکسیناسیون در تهران خواهیم شد که باید با افزایش جایگاهها و بهرهوری مراکز فعلی ۶ تا ۷ میلیون دز واکسن در این مدت تزریق شود.
وی اظهار داشت: عملکرد معاونت بهداشت در واکسیناسیون کرونا و ثبت رکوردهای ویژه ، قابل توجه است که از این خدمات تقدیر میشود، البته اجرای این طرح جهادی نیز سرعت واکسیناسیون را شتاب خواهد داد البته در شرایط فعلی شتاب واکسیناسیون در کشور مطلوب است.
رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی ایران عملکرد معاونت درمان در همه گیری کرونا را موفق ارزیابی کرد و افزود: از سالها پیش تعداد زیادی تخت بیمارستانی در حال ساخت داشتیم که سال گذشته ۳۲۰ تخت در بیمارستان فیروزآبادی و ۱۶۰ تخت نیز در بیمارستان شهید سلیمانی شهر قدس راه اندازی شد.
وی در ادامه به برخی از خدمات درمانی اشاره کرد و افزود: با افتتاح بیمارستان ملارد، مردم پنج شهرستان زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی ایران صاحب یک بیمارستان خواهند شد، ۹۰ درصد فعالیتهای دانشگاه علوم پزشکی ایران خدماتی است و بدون وقفه باید کار پیش برود، پذیرش این مسئولیت در این شرایط سخت است و من خوشحالم از اینکه این مسیر را دکتر پازوکی ادامه میدهد.
رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: بیش از دو سال و نیم در کنار سایر همکاران با افتخار این مسئولیت را به عهده داشتم و کووید ۱۹ این مسئولیت را به آزمایشی سخت تبدیل کرد. از معاونت غذا و دارو و مجموعه مدیریت داروخانههای بیمارستانی (مدد) تقدیر شد که با تلاش فراوان این همکاران در همه گیری کرونا دچار کمبود دارو و تجهیزات نشدیم.
از اسناد بالادستی پیروی می کنم
دکتر عبدالرضا پازوکی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز گفت: با پیروی از اسناد بالادستی و وفاق جمعی به عنوان چراغ راه دانشگاه، این امانت را بر عهده میگیرم. البته دانشگاه های علوم پزشکی علاوه بر ایفای وظایف در حوزه های آموزش و پرورش باید یک برنامه ریزی ویژه برای حیطه های گسترده بهداشت و درمان و دانشجویی داشته باشند. ما هم با بازبینی سیاست های قبلی دانشگاه در مسیر تحقق اهداف گام بر می داریم.
وی با اشاره به آسیب های دوران کرونا، بیان کرد: مقام وزارت و مدیران بهداشتی و درمانی توانستند در صحنه مقابله با کرونا حضور جهادی داشته باشند؛ لذا من هم وظیفه خود می دانم در کنار وزیر نقش خود را ایفا کنم.
نظر شما