«حسین رجبی » روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ایجاد کلینیک تخصصی شبانه روزی با ظرفیت ٢٢ تخت درمان بستری بیمارستانی تحت عنوان مرکز جامع سلامت طی سالهای گذشته در دستور کار قرار گرفته بود.
وی تاکید کرد: با رایزنیهای انجام گرفته، مقرر شد میزان اعتبار برای ساخت این مرکز افزایش یابد و از محل جدول ۱۷ محرومیت زدایی نیز سهم بیشتری به شهرستان اختصاص داده شود که از سوی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی قول مساعد برای افزایش تامین اعتبار داده اخذ شد.
فرماندار شهرستان شازند اظهار داشت: امید است اعتبارات کامل مورد نیاز این طرح تامین شود و در یک سال آتی شاهد بهرهبرداری از این کلینیک شبانه روزی باشیم.
وی همچنین در خصوص مسکوت ماندن ساخت بیمارستان دولتی شازند نیز گفت: در اجرای این پروژه، اعمال ماده ۲۳ مربوط به سازمان برنامه و بودجه که باید کد اعتباری دریافت میکرد، انجام نشده که با پیگیریهای لازم و نشستهای نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولان شهرستانی و استانی پیگیر رفع این مشکل هستیم.
فرماندار شهرستان شازند خاطر نشان کرد:در حال حاضر اجرای پروژه بیمارستان بالغ بر چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال هزینه در بردارد که امید است با تعامل و همکاری دولت، صنایع شهرستان و خیران این میزان اعتبار را بتوان جذب کرد و مردم این شهرستان از خدمات این بیمارستان دولتی بهره گیری کنند.
شهرستان شازند از توابع استان مرکزی در ۳۳ کیلومتری جنوب غربی اراک واقع شده و در این منطقه بیش از ۱۲۰ هزار نفر جمعیت زندگی میکند.
نظر شما