اخبار مناطق تهران: پرونده ای که پس از ۱۱ سال تعیین تکلیف شد

تهران- ایرنا- شهردار منطقه ۱۹ از تعیین تکلیف توافق نامه فی مابین شهرداری با مالکین املاک نادری پس از ۱۱ سال و تأثیرات مثبت آن در درآمد زایی و رونق منطقه خبر داد.

به گزارش ایرنا از اعلام روز سه شنبه شهرداری منطقه ۱۹، علی توکلی در تشریح جزئیات این پرونده گفت: بخشی از املاک موسوم به نادری واقع در محدوده محله دولتخواه در اجرای طرح بلوار ۳۵ متری شهید ورامینی قرار داشت که طی توافق صورت گرفته درسال ۸۹  مقرر شد مساحت ۱۴ هزار و ۷۱۵ متر مربع خارج از طرح محل اجرای بلوار و براساس طرح تفصیلی جدید به شهرداری تهران مورد تهاتر قرار گرفته و در ازای آن نیز کد نوسازی به مالکین تعلق می گیرد.

به گفته وی، برهمین اساس نیز با اعمال ماده ۱۰۱، مساحت مورد تهاتر از ملک مورد نظر به ۱۳۰ قطعه تفکیک و با پیگیری های صورت گرفته از سوی شهرداری این منطقه و جلسات متعدد با نمایندگان طرف قرارداد، در نهایت پس از گذشت یازده سال در شهریور ماه سال جاری ۱۶ قطعه با کاربری تجاری اداری به شهرداری تهران منتقل شد.

شهردار منطقه ۱۹ حفظ منافع بیت المال و استیفای حقوق شهروندان را از نتایج تعیین تکلیف پرونده املاک نادری و واگذاری قطعات به شهرداری تهران اعلام کرد و افزود: پس از صدور کد نوسازی و مجوزهای مسکونی و تجاری نتایج مثبتی در ایجاد ارزش افزوده، آبادانی و رونق اقتصادی در جنوبی ترین نقطه پایتخت و نیز تحقق درآمدی در راستای اهداف و چشم انداز شهرداری تهران در پی خواهد داشت.

نظارت بر محلات غرب پایتخت با پیمایش ۹۰ کیلومتری

در دومین فصل از سال، ۹۰ کیلومتر از کوچه های پهنه غربی پایتخت در قالب طرح پیمایش محلات مورد پایش میدانی، محله به محله و گام به گام مدیران شهری منطقه ۹ قرار گرفت.

مدیریت شهری منطقه با هدف بهبود کیفیت خدمت رسانی و افزایش رضایتمندی شهروندان و نیز نظارت مستقیم بر وضعیت نگاهداشت شهر، طرح پیمایش مستمر و مستقیم مدیران شهری در محلات ۸ گانه منطقه۹ را در دستور کار قرار داده است.

در دور سوم اجرای طرح مذکور که از خرداد ماه سال ۱۴۰۰ شروع و تاکنون ادامه دارد، ۹۰ کیلومتر پیمایش با نظارت مستقیم و میدانی و چهره به چهره شهردار منطقه، معاونین و مدیران شهری همراه بوده که وضعیت حوزه‌های مختلف خدمات شهری، ترافیکی، عمرانی، فرهنگی و اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت.

در این مدت کوچه‌ها و معابر اصلی و تعدادی از معابر فرعی محلات استاد معین، امامزاده عبدالله، دکتر هوشیار، سرآسیاب مهرآباد، دستغیب، فتح صنعتی، مهرآباد جنوبی و شمشیری مورد نظارت قرار گرفته‌اند و تدابیر لازم برای حل مشکلات شهروندان با استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای مرتفع شدن معضلات محله‌ایی در دستور کار بوده است.

اجرای طرح مدرسه سبز پسماند در مدارس منتخب مناطق ۲۲ گانه تهران

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند از اجرای طرح پایلوت مدارس سبز در ۲۲ مدرسه منتخب تهران خبر داد.

صدرالدین علیپور با اعلام این خبر گفت: رفع چالش های موجود در حوزه پسماند نیازمند ارتقاء سطح اعتماد اجتماعی، مشارکت هدفمن و منسجم تمام گروه های مخاطب و درگیر نمودن آن ها با مسائل و چالش‌هی موجود است.

وی اضافه کرد: در همین راستا معاونت فرهنگی سازمان مدیریت پسماند در دو سال گذشته طرح همیاران کاپ را برای آموزش‌های شهروندی به صورت مستمر اجرا کرده و با تهیه و ابلاغ دستورالعمل های آموزشی و اجرایی لازم، نسبت به جذب و معرفی نمایندگان اقشار مختلف به عنوان همیاران کاپ اقدام کرده است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند توضیح داد: هم زمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۰، دانش آموزان نیز در گروه همیاران طرح کاپ(کاهش پسماند) قرار گرفتند تا ضمن فراگیری مفاهیم حوزه پسماند، مروج مدیریت بهینه پسماند نیز در خانواده‌های خود باشند.

وی اضافه کرد: با توجه به همین موضوع، دستورالعمل مدرسه سبز پسماندی تهیه شده تا در صورت بازگشایی مراکز آموزشی و با همکاری مناطق ۲۲گانه، در مدارس ابتدایی سطح منطقه به صورت پایلوت اجرا شود.

کتاب برآستان اشک در سرای محله پرواز منطقه ۲ رونمایی شد

درآستانه گرامیداشت هفته دفاع مقدس، کتاب برآستان اشک با حضور شهردار  منطقه ۲، جمعی از مدیران شهری، فعالان عرصه فرهنگ و مطالعه و سهیلا آقائی شوکی، نویسنده کتاب در سرای محله پرواز رونمایی شد.

شهردار منطقه ۲ در این مراسم که در آستانه  هفته دفاع مقدس، و اربعین حسینی؛   برگزار شد گفت: فرهنگ از موضوعات مهم، اساسی و کلیدی هر جامعه ای است و پیوندی ناگسستنی با موضوعات اجتماعی دارد و توجه ویژه به این مقوله  در اولویت برنامه های مدیریت شهری است.

حسن صفات افزود: کتاب بزرگترین و مهم‌ترین دستاوردی است که بشریت از آغاز توانسته است با تفکر، تجربه و ابتکار فراهم کند، کتاب و کتابت در گذشته تمدنی ایران و همچنین در دوره اسلامی جایگاه بسیار ارزشمندی داشته و دارد.

وی با بیان اینکه  شهرداری منطقه دو در کنار پروژه‌های عمرانی نگاه ویژه‌ای به مسائل فرهنگی و آموزشی دارد، نشان مفاخر منطقه۲ را به نویسنده کتاب و خواهر شهید والامقام حمیدآقائی شوکی به پاس تلاش ها و زحماتش درعرصه فرهنگ کتاب اهداء کرد.

لازم به ذکر است، کتاب بر آستان اشک کتابی در حوزه تاریخ سوگواری ایرانیان از آغاز تا زمان صفویه است که در آن ضمن بررسی فرهنگ سوگواری به بررسی آئین های عزاداری به ویژه در حوزه ارتباط ایرانیان و عاشورای حسینی در طول تاریخ پرداخته شده است.

این کتاب که در ۲۰۰ صفحه  توسط سهیلا آقایی شوکی تدوین شده است در بررسی جلوه های عزاداری در دنیای باستان، غمان های ایرانی و اسطوره های سوگواری در فرهنگ سامی را مورد بررسی قرار داده است و در بخش سوگ در دوران اسلامی، فرهنگ و مناسک عزاداری ایرانیان برای سالار شهیدان را از دوران آل بویه مورد بحث و بررسی قرار داده است.

ارائه مناسک عزاداری در دوران پیش از صفوی و آئین های عزاداری آل بویه از لابلای گزارش های تاریخی و همچنین ارائه تاریخ دسته های عزاداری عاشورا در شهر بغداد و سایر شهرهای شیعه نشین از بخش های دیگر این کتاب است.

پلاک طلایی شهر به شهروند نمونه در قلب پایتخت اهدا شد

شهردار منطقه ۶ با حضور در خشکشویی پاکان در محله ایرانشهر از مالک آن به عنوان شهروند متعهد و نمونه منطقه ۶ تقدیر کرد و پلاک طلایی شهر را جهت نصب در سر محل کسب ایشان به وی اهدا کرد.

علیزاده شهروند خوش ذوق محله ایرانشهر  در ناحیه ۱، به جهت استفاده از اولین تونل ضدعفونی برای پیشگیری از گسترش شیوع کرونا، دراجرای طرح های کمکهای مومنانه، مشارکت در پیاده روسازی ناحیه، برپایی نمایشگاه داستان موسیو فیشروتولد یک محله و احیای هویت دیرین ساختمان شکشویی پاکان به سبک ایرانی و  رعایت دیگر شاخص ها در انتخاب برترین نمای صنفی، موفق به کسب پلاک طلایی از سوی شهرداری منطقه ۶  شد که طی مراسمی با حضور تورج فرهادی شهردار منطقه۶ تهران، محمد علی جواد سپهری رابط هیات رییسه شورایاران منطقه، نداف سرپرست معاونت اجتماعی منطقه و یلوه شهردار ناحیه یک و دیگر مدیران شهری، به ایشان اهدا و از زحمات صورت گرفته تجلیل شد.

شهردار منطقه ۶ گفت: این طرح که  با همکاری و مدیریت شهرداری ناحیه یک  اجرا شد، مهمترین هدف از اجرای آن،   تشویق شهروندان برای رعایت الگوهای معماری ایرانی اسلامی در نمای ساختمان؛ حذف زوائد قابل رویت و رنگ آمیزی و پیرایش شهری  ساختمانها بوده است.
 گفتنی است : این شهروند خوش ذوق مجموعه فیشر آباد را در این مجموعه راه اندازی کرده است و خیابان فیشرآباد یا همان سپهبد قرنی از خیابان های قدیمی تهران است که نامگذاری آن به اواخر دوره قاجار باز می گردد.

این خیابان که از شرق به خیابان ایرانشهر، از غرب به خیابان ویلا، از شمال به پل کریمخان و از جنوب به خیابان انقلاب منتهی می شود، داستان های بی نظیری را در لابلای کوچه های خود به یادگار گذاشته است.

اینکه چرا فیشرآباد اسم این خیابان شد؟ فیشر چه کسی بود؟ باغ متعلق به فیشر هنوز سبز است یا خیر؟ از جمله موضوعاتی است که هویت آن را شکل می دهد.

سرعت خدمات رسانی در اجرای طرح نگهداشت شهر

شهردار منطقه ۱۷ از جدیدیت و بهبود طرح نگهداشت شهر و اجرای خدمات شهری، عمرانی و ترافیکی در نواحی سه‌گانه منطقه ۱۷ خبرداد.

داود لطفی در این خصوص گفت: بعد بررسی و پایش‌های میدانی و باتوجه به سرانه جمعیتی منطقه۱۷ علاوه بر تخصیص ۴۰ دستگاه مخزن، ۱۱۰۰ گالوانیزه به نواحی، بهسازی، شست‌وشو، کف تراشی، تعمیر، رنگ آمیزی مخازن و زیر مخزنی‌ها در سطح محلات ۱۴گانه در دستور کار معاونت خدمات شهری شهرداری منطقه۱۷ قرار گرفت.

وی افزود:هدف از اجرای این طرح ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی کاهش پراکندگی زباله های شهری در معابر عمومی، حفظ بهداشت، جلوگیری از شیوع بیماریها و حذف آلودگی‌های بصری است.

لطفی از ادامه عملیات بهسازی و آسفالت ریزی و لکه‌گیری معابر  گفت و افزود: اقدامات اجرایی در سطح محلات با بررسی چالش‌ها و دغدغه‌های شهروندان و بازدید های میدانی مستمر معاونین، شهرداران نواحی، دبیران شورایاری محلات با هدف ارتقاء سطح زندگی شهروندان در سطح منطقه پیگیری و انجام می‌پذیرد

وی ادامه داد: اجرای خدمات شهری و عمرانی و ترافیکی در بزرگراه چراغی، خیابان‌های خردپی، آقاجانی، تهمتن و ... بخشی از اقدامات شهری در راستای خدمت به شهروندان بوده است

اجرای طرح سلامت یار در منطقه ۱۳

شهردار منطقه ۱۳ از اجرای طرح سلامت یار با هدف تسریع سرعت واکسیناسیون از سوی اداره سلامت معاونت امور فرهنگی و اجتماعی  در این منطقه خبر داد.

مجتبی شکری در خصوص طرح سلامت یار گفت : با توجه به افزایش مراکز و ساعت تزریق واکسیناسیون و و جلب مشارکت های شهروندان در مقوله سلامت و توسعه همکاری های بین شهری، طرح سلامت یار در منطقه ۱۳ اجرایی می شود.

وی با بیان اینکه، هم اکنون سه مرکز واکسیناسیون در بوستان جنگلی سرخه حصار، پیروزی و نیروی هوایی فعالیت می کند، افزود : در این طرح از ظرفیت داوطلبان محلی جهت انتظامات مراکز، پزشکان و پرستاران و دانشجویان و بازنشستگان در این رشته استفاده می شود.  

شهردار منطقه ۱۳ همچنین به تغییر ساختار واکسیناسیون خودرویی سرخه حصار و افزایش دو ایستگاه تزریق دیگر جهت سرعت عمل و پیش بینی ادامه کار در فصل پاییز اشاره کرد  و افزود: در حال حاضر روزانه ٧٦٠٠ دوز واکسن در این محل تزریق می شود که با تغییرات اعمال شده، این میزان افزایش پیدا می کند.

گفتنی است، افرادی که تمایل دارند در کنار کادر درمان جهت تسریع واکسیناسیون به صورت داوطلبانه فعالیت داشته باشند در ساعت اداری با شماره تماس ۳۹۵۳۹ (اداره سلامت شهرداری منطقه ۱۳) تماس بگیرند.

هفته دفاع مقدس در منطقه ۱۷ با برگزاری برنامه "آبروی محله" آغاز شد

شهردار منطقه ۱۷ در آستانه هفته دفاع‌مقدس و در قالب اجرای ویژه برنامه‌ "آبروی محله" با همراهی مدیران شهری، فرهنگی وخادمین شهدای منطقه۱۷ باحضور درب منزل مادر شهید نجف‌علی داودی خانواده این شهید بزرگوار را تکریم و پیشاپیش این هفته را گرامی‌ داشت.

داود لطفی در این مراسم گفت: شهدا خدمت را در مسیر ایثار ماندگار کردند وبه ملت ما آبرو بخشیدند.

وی در بین اهالی محله زهتابی گفت: خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران افتخار و عزت کشور هستند و هفته دفاع‌مقدس برای خانواده‌های این عزیزان علی‌الخصوص خانواده‌های شهدای منطقه۱۷ زنده نگهداشتن خاطره‌ رشادت فرزندانی است که خون خود را در مسیری که محصولش عزت و سربلندی وطن است ایثار کردند.

لطفی افزود: تکریم خانواده معزز شهدا رسالت و وظیفه همیشگی ما هست و خواهد بود و افتخار می‌کنم در منطقه‌ای که خاستگاه ۴۰۰۰ لاله‌ سرخ است و با نام #دارالشهدای_تهران درپایتخت شناخته می‌شود؛ خدمت میکنم.

گفتنی‌ است شهید نجف‌علی داودی ۱۹ دی ۱۳۶۱ در سن بیست سالگی در خرمشهر به مقام شهادت نائل آمد.

اجرای طرح استقبال از مهر در منطقه ۱۷

شهردار منطقه ۱۷ گفت: با رسیدن به فصل تحصیل از ابتدای شهریور ماه طرح استقبال از مهر به اجرا در آمد و این طرح تا دهم مهرماه ادامه خواهد داشت

داود لطفی در این باره اظهار داشت: شهرداری منطقه۱۷ در این طرح رنگ آمیزی و خط کشی خط های عابر پیاده، نصب سرعت گیر و ایمن سازی معابر شهری، رفت و روب، شست‌وشوی مدارس و نصب پرچم ایران اسلامی را به شکل ویژه در دستور کار قرار داد.

وی خاطر نشان کرد: ایمن سازی و آشکار سازی معابر منتهی به ۱۵ مدرسه، همسطح سازی ۵ معبر، نظافت مستمر، پایش و رفع نقض تجهیزات موجود در ۴ ایستگاه اتوبوس بی آر تی، رسیدگی به ۵۰ سرپناه ایستگاه اتوبوس و۱۱۰ مورد  نوسازی و تجهیزات و علائم ترافیکی معابر از جمله برنامه های طرح استقبال از مهر بوده است.

لطفی عنوان کرد: ایمن سازی بخشی از حفاظ های عابر پیاده در معابر پرتردد، خط کشی مسیر تردد عابران پیاده، بهسازی پایانه های اتوبوس و تاکسی و شناسایی گره های ترافیکی و چاره اندیشی برای رفع مشکلات نیز از دیگر برنامه های طرح استقبال از مهر است.

آغاز به کار پایگاه تجمیعی واکسیناسیون شبانه روزی در منطقه ۸

شهردار منطقه ۸ اعلام کرد: پایگاه تجمیعی  واکسیناسیون خاقانی منطقه ۸، در ۳شیفت و به صورت شبانه روزی راه اندازی شد.

مسعود رنجبریان با اعلام این خبرگفت: پس از فرمان مقام معظم رهبری وسرعت‌گرفتن واکسیناسیون علیه بیماری کووید-۱۹ درکشورشهرداری منطقه ۸، با همکاری وزارت بهداشت ، مرکز بهداشت شمال تهران و پایگاه شهید بهشتی پایگاه تجمیعی  واکسیناسیون خاقانی را در ۳شیفت و به صورت شبانه روزی راه اندازی کرد تا در کنارمرکز تجمیعی واکسیناسیون  معلم  به  شهروندان و کارمندان در کوتاه ترین زمان ارایه خدمت شود.»

گفتنی است، بیش از ۴۰۰ نفر از کارمندان و خانواده هایشان  نیزدرپایگاه های تجمیعی منطقه واکسیناسیون شده اند و مرحله دوم واکسیناسیون علیه بیماری کووید-۱۹ هم در دستور کار قرار گرفته است.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha