پایگاه سیار واکسیناسیون علیه کووید۱۹ در میاندوآب راه‌اندازی شد

مهاباد- ایرنا- مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب‌ گفت: به منظور دسترسی آسان مردم به واکسن کرونا، پایگاه سیار واکسیناسیون با اتوبوس در این شهر راه‌اندازی و فعالیت خود را آغاز کرد.

سهراب حیدری روز چهارشنبه در حاشیه آیین راه‌اندازی اتوبوس واکسیناسیون در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با راه‌اندازی پایگاه واکسیناسیون سیار با اتوبوس در میاندوآب به آن دسته از افرادی که امکان مراجعه به مراکز تجمیعی و دیگر پایگاه های بهداشتی را ندارند، با حضور پزشک، پرستار و فرد واکسن زننده خدمات واکسیناسیون ارایه می شود.

وی با تاکید بر اینکه تنها راه قطع زنجیره انتقال ویروس همچنان رعایت پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، پرهیز از تجمعات و از همه مهم‌تر تزریق واکسن‌ است، گفت: همچنین به منظور افزایش جمعیت واکسینه شده پایگاه سیار واکسیناسیون (اتوبوس) راه‌اندازی شده که با توقف در خیابان‌های مرکزی شهر نسبت به واکسیناسیون مردم اقدام می‌کند.

وی با اشاره به راه‌اندازی واکسیناسیون خودرویی از امروز از سوی ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب، اضافه کرد: همه این اقدامات ایجاد سهولت در دسترسی مردم به واکسن است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب‌ با بیان اینکه تاکنون ۱۴۰ هزار دز واکسن در این شهرستان تزریق شده است، افزود: از این میزان، ۱۰۵ هزار دز مربوط به دز اول است و مابقی هم مربوط به واکسیناسیون در نوبت دوم است.

بیش از ۵۴ درصد مردم میاندوآب واکسن کرونا دریافت کردند

حیدری با بیان اینکه بیش از ۵۴ درصد جمعیت شهرستان علیه کرونا واکسینه شده‌اند، گفت: یکی از مشکلات در این زمینه عدم استقبال مناسب مردم و شهروندان از واکسیناسیون است، به طوری که در مراکز خدمات جامع سلامت شهری، خانه‌های بهداشت روستایی و مراکز تجمیعی کار واکسیناسیون انجام می‌گیرد و انتظار می‌رود با استقبال مردم از تزریق واکسن، طی هفته‌های آتی آثار مثبت آن را مشاهده کنیم.

وی با بیان اینکه خیزهای بعدی کووید۱۹ به استقبال مردم از طرح واکسیناسیون بستگی دارد، گفت: هم‌اکنون ۱۷۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های میاندوآب بستری هستند که از این تعداد ۲۰ نفر بیمار در ۲ بخش آی‌سی‌یو و ۱۰۵ نفر در بخش ایزوله بیمارستان عباسی، حدود ۳۰ نفر در بخش ایزوله بیمارستان حضرت فاطمه (س) بستری بوده و مابقی در اورژانس این بیمارستان‌ها بستری هستند.

وی همچنین با اشاره راه‌اندازی بستری موقت یا سرپایی بیماران کرونایی در میاندوآب، اظهار داشت: با این طرح برخی بیماران که نیاز به بستری ندارند، به مدت پنج روز با مراجعه به بیمارستان داروهای خود را دریافت می‌کنند و هر روز وضعیت وی بررسی می‌شود که در صورت نیاز بستری می‌شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب‌ در ادامه با اشاره به وضعیت کووید۱۹ در میاندوآب، گفت: بیماری در این شهرستان نیز مانند دیگر شهرهای آذربایجان غربی روند پایداری پیدا کرده ولی همچنان بخش‌های بستری و آی‌سی‌یو پر هستند.

میاندوآب با بیش از ۲۸۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده و از نظر شرایط کرونایی در وضعیت قرمز قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha