دستگاه‌های اجرایی متولی امور فرهنگی برنامه عملیاتی ارائه دهند

شهرکرد- ایرنا- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: دستگاه‌های اجرایی متولی امور فرهنگی در استان برنامه‌های عملیاتی و اجرایی خود را به شورای فرهنگ عمومی ارائه دهند.

اقبال عباسی روز چهارشنبه در سومین شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری در سال‌جاری اشاره به برنامه سفر اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از ۲۱ تا ۲۳ مهرماه امسال به شهرکرد تاکید کرد: با آماده شدن طرح‌های فرهنگی استان می‌توان مصوبه‌های لازم برای اجرای این طرح‌ها را از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گرفت.

وی افزود: تمامی دستگاه‌های اجرایی متولی امور فرهنگی در چهارمحال و بختیاری موظفند تا برنامه‌های عملیاتی، کارشناسی، علمی و اجرایی خود را برای ارتقای کمی و کیفی شاخص‌های فرهنگی استان ارائه دهند.

عباسی تصریح کرد: چهارمحال و بختیاری آمادگی لازم برای تبدیل شدن به پایلوت سبک زندگی ایرانی اسلامی در سطح کشور را دارد به همین منظور باید راهکارهای لازم برای اجرای موفق در این طرح شناسایی و زمینه‌های اجرای آن فراهم شود.

نایب‌رییس شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری با گرامیداشت ۳۱ شهریورماه سالروز دفاع مقدس و فرارسیدن فصل بازگشایی مدارس اظهار داشت: جوانان و رزمندگان ایرانی در طول جنگ تحمیلی رشادت‌های فراوانی برای دفاع از کیان ایران اسلامی نشان دادند و ادامه راه شهیدان، جانبازان، آزادگان و ایثارگران دوران دفاع مقدس و انتقال آن به نسل‌های بعدی باید مورد توجه باشد.

عباسی تاکید کرد: با توجه به بازگشایی مدارس، باید نسبت به تقویت زیرساخت‌های لازم در آموزش‌های غیرحضوری و همچنین فراهم کردن شرایط برای آموزش حضوری مورد توجه تمامی دست‌اندرکاران قرار گیرد.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری نیز گفت: پیشنهاد تبدیل این استان به پایلوت سبک زندگی ایرانی اسلامی در سطح کشور به شورای‌عالی انقلاب فرهنگی تقدیم شود.

سید محمد موسوی تصریح کرد: بسیاری طرح‌های فرهنگی چهارمحال و بختیاری برای نخستین بار در سطح ملی ارائه شد و به همین منظور این استان قابلیت تبدیل به پایلوت سبک زندگی ایرانی اسلامی در کشور را دارد.

وی افزود: ‌برگزاری دوره‌های آموزشی فرهنگی و سبک زندگی ایرانی اسلامی برای جوانان مورد توجه و در دستور کار دست‌اندرکاران و متولیان امور فرهنگی جامعه قرار گیرد.

دبیر ستاد امر به معروف ونهی از منکر چهارمحال و بختیاری نیز گفت: وضعیت بی‌حجابی در این استان از لحاظ کمی روبه‌افزایش است.

حجت‌الاسلام ابوالفضل احمدی پرداختن به ریشه‌ها در مساله حجاب را ضروری اعلام و تاکید کرد: خوشبختانه چهارمحال و بختیاری هم‌اکنون در مساله عفاف و حیاء دچار وخامت نیست اما در صورت برخورد نشدن با بی‌حجابی، عفاف و حیاء آسیب می‌بیند.

وی یادآور شد: هم‌اینک تولیدی مناسب حجاب و عفاف در چهارمحال و بختیاری نداریم و ۹۵ درصد پوشاک مورد نیاز مردم از خارج استان تهیه می‌شود که در همین راستا راه‌اندازی کارگاه‌های تولیدی پوشاک ایرانی اسلامی ضروری است.

احمدی اظهار داشت: بسترسازی برای حضور جدی مردم در مساله حجاب و عفاف، ایجاد صنف ویژه پوشاک عفیفانه و حمایت از راه‌اندازی کارگاه‌های تولیدی پوشاک ایرانی اسلامی و کمک به توزیع آن از راهکارهای مقابله با بی‌حجابی به‌شمار می‌رود.

دبیر ستاد امر به معروف ونهی از منکر چهارمحال و بختیاری گفت: زمینه‌سازی سهولت در تهیه پوشاک به‌ویژه چادر با قیمت مناسب و همچنین توجه و عمل جدی به مفاد قانون حجاب می‌تواند در ارتقای حجاب و عفاف تاثیرگذار باشد.

وی به رها بودن فضای مجازی در حوزه‌های مختلف به‌ویژه امور فرهنگی اشاره و تاکید کرد: صدا و سیما حداقل ۳۲ وظیفه فرهنگی دارد که نیاز است به آنها به صورت کامل کند.

جانشین فرمانده سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری نیز گفت: در هفته دفاع مقدس یک‌هزار و ۲۰۰ برنامه در پنج فصل و با شعار "ما مقتدریم" در این استان برگزار می‌شود.

سرهنگ پاسدار مهران مرادی تصریح کرد: همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس سه هزار بسته معیشتی در قالب پانزدهمین رزمایش مواسات و کمک مؤمنانه از سوی سپاه پاسداران حضرت قمر بنی‌هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری و ۱۰ هزار بسته از سوی دستگاه‌های اجرایی و نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی(ره)، جمعیت هلال‌احمر، اوقاف و امور خیریه، ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) و بهزیستی تهیه و بین نیازمندان شهرستان‌های ۱۰ گانه استان توزیع شد.

وی یادآور شد: در روزهای آینده و همزمان با هفته دفاع مقدس بسته‌های نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان نیازمند شهرستان‌های ۱۰ گانه چهارمحال و بختیاری توزیع می‌شود.

به گزارش ایرنا، در دوران شیوع ویروس کرونا ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال کمک مؤمنانه در قالب بسته‌های معیشتی، بهداشتی، جهیزیه، بخشش اجاره بهای اماکن و کارت هدیه نقدی با همکاری نهادهای حمایتی در چهارمحال و بختیاری جمع‌آوری و بین نیازمندان شهرستان‌های ۱۰ گانه استان توزیع شده است.

چهارمحال و بختیاری ۱۰ شهرستان با افزون‌بر ۹۷۹ هزار نفر جمعیت دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha