دکتر «تاجالدین صالحیان» روز پنجشنبه در همایش بین المللی «شهید سلیمانی در چشم انداز بین المللی» که به صورت مجازی در دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: سردار سلیمانی در ۲ دهه که فرمانده سپاه قدس بود نقش بیبدیلی در شکلگیری قدرت هوشمند جمهوری اسلامی در منطقه و جهان داشت.
وی با اشاره به حضور حاج قاسم در انواع جنگهای منطقه و اجرایی کردن استراتژی و سیاستهای جمهوری اسلامی گفت: شهید سلیمانی پیشانی قدرت سخت جمهوری اسلامی بود که همیشه هم فاتح بود و دشمنان اذعان میکنند که سردار سلیمانی در تاکتیکهای جنگی نابغه میدان بود.
این پژوهشگر قدرت نرم شهید سلیمانی را یکی دیگر از ویژگیهای شخصیتی ایشان برشمرد و افزود: حاج قاسم دارای شخصیت چندوجهی و نبوغ سرشار سیاسی، اجتماعی و نظامی بود که میتوانست با همه اقوام و مذاهب منطقه کار کند اما این موضوعات در جامعه و حتی در دانشگاه هم خیلی به آنها پرداخته نشده است.
دکتر صالحیان ادامه داد: سردار سلیمانی در دیپلماسی و مذاکره نابغه بود و قدرت بالایی در جذب و متقاعد کردن طرف مقابل داشت و باید بدانیم ایشان با شخصیتهای زیادی مذاکره کردند و در این زمینه هم موفق بودند و در این زمینه به عنوان مثال متقاعد کردن پوتین به سود محور مقاومت فقط از عهده شهید سلیمانی برمیآمد.
وی با اشاره به اینکه قدرت نهادسازی مردمی سردار سلیمانی پایههای استراتژی پوشالی آمریکا و همپیمانان تا دندان مسلحش را از بین برد افزود: این قدرت بالای نهادسازی مردمی هفت تریلیون دلار هزینه دشمنان در منطقه را با ناکامی مواجه کرد که باید ابعاد این اقدامات برای مردم و جامعه تبیین شود.
این استاد علوم سیاسی دانشگاه کرمان اوج قدرت و هنرنمایی شهید سلیمانی را در به کارگیری ترکیبی از قدرت سخت و نرم دانست و گفت: نقش این مرد بزرگ در حفظ و دفاع از مردم، مرزهای منطقه، عزت ایران و اسلام بینظیر بوده است و تا سالهای سال تولید هویت خواهد کرد و امیدواریم بتوانیم در بازنمایی این شخصیت جهانی و نابغه به وظیفه خود عمل کنیم.
ارسال ۶۴ مقاله به همایش
همایش بینالمللی «شهید سلیمانی در چشمانداز بینالمللی» که ۲ روز به طول میانجامد، صبح چهارشنبه با حضور اساتید، اندیشمندان داخلی و خارجی در سرسرای اجتماعات دانشکده ادبیات دانشگاه رازی کرمانشاه آغاز به کار کرد و در روز اول آیت الله «محمود رجبی» مدیر موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) در مورد سیره و سبک زندگی شهید سلیمانی، دکتر «حمیدوش» پژوهشگر از کشور سوریه در مورد جایگاه شهید سلیمانی در تقویت جبهه مقاومت، آقای «نورالدین شیرین» رییس تلویزیون قدس ترکیه در مورد شهید سلیمانی و محور مقاومت، السید «جلیل هاشم بکا» روزنامه نگار و تحلیلگر خاورمیانه در مورد بازتاب شهادت حاج قاسم در رسانه های جهان و «محمد شعیب» رهبر شیعیان آفریقای جنوبی در مورد شهید سلیمانی و فرهنگ مقاومت سخنرانی کردند.
این همایش بینالمللی در بعدازظهر چهارشنبه هم با سخنرانی «خالد سید شبا» رییس شاخه جوانان کنگره ملی آفریقا جنوبی و نماینده مجلس ملی آفریقای جنوبی در ساعت ۱۵ آغاز شد و در ادامه دکتر «صلاحی»، دکتر «دلال عباس» استاد و پژوهشگر لبنانی دنبال شد.
برنامههای همایش بینالمللی «شهید سلیمانی در چشمانداز بینالمللی» در صبح پنجشنبه با سخنرانی نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه کرمان آغاز شد و در ادامه ، خانم «مرضیه هاشمی» مجری شبکه پرس تیوی ، دکتر «علی زینیوند» استاندار کرمان، ، دکتر «محمد حسینی تبار» عضو هیات علمی دانشگاه امام حسین (ع)، دکتر «جهاندار امیری» عضو هیات علمی دانشکده صدا و سیما سخنرانی میکنند.
آنچنان که رییس دانشگاه رازی کرمانشاه گفته اندیشمندان جهان ۶۴ مقاله را به دبیرخانه این همایش ارسال کردند که از این تعداد ۲۰ مقاله توسط استادان و اندیشمندان خارجی به زبانهای انگلیسی و عربی بوده است.
صبحگاه جمعه ۱۳ دیماه ۱۳۹۸ سردار قاسم سلیمانی در حمله هلیکوپتری آمریکاییها در فرودگاه بغداد به شهادت رسید. در این حمله همراه با سلیمانی، ابومهدی المهندس، فرمانده حزب الله عراق و قائم مقام بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی) و شمار دیگری از رزمندگان عراقی به شهادت رسیدند. حمله فوق به دستور مستقیم رییس جمهوری ایالات متحده صورت گرفت.
دانشگاه رازی اکنون دارای ۱۰ دانشکده و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی بوده و با بهره گیری از دانش و تخصص ۱۰ استاد، ۴۹ دانشیار، ۲۵۰ استادیار، ۴۶ مربی و در مجموع ۳۵۵ عضو هیات علمی در ۳۹ گروه آموزشی و تعداد ۱۲ هزار و ۳۴۷ نفر دانشجو در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به فعالیت خود ادامه می دهد.
نظر شما