به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «سیدابراهیم اعلمی آلآقا» روز شنبه در یک نشست خبری با موضوع این همایش بینالمللی در دانشگاه رازی کرمانشاه افزود: از این تعداد ۲۰ مقاله توسط استادان و اندیشمندان خارجی به زبانهای انگلیسی و عربی برای دبیرخانه ارسال شده است.
وی شروع فعالیتها برای برگزاری همایش را بهمن ۹۹ اعلام کرد و گفت: در این زمان و تا قبل از همایش اصلی، پنج پیش نشست مختلف با حضور شخصیتهای علمی مطرح و بینالمللی از کشورهای ژاپن، لبنان، سوریه، عراق و آفریقا جنوبی برگزار شده است.
دکتر اعلمی آلآقا در خصوص محورهای همایش بینالمللی شهید سلیمانی در چشمانداز بینالمللی هم گفت: این همایش در پنج محور شهید سلیمانی و عرصههای بینالمللی، شهید سلیمانی و جهان اسلام، شهید سلیمانی و حوزه و دانشگاه و شهید سلیمانی و دانش، معرفت، بصیرت، سیره و سبک زندگی ایشان طراحی شده است.
رییس دانشگاه رازی کرمانشاه با اشاره به اینکه شهید سلیمانی به صورت ویژه مورد هجمه استکبار جهانی قرار داشت و برنامهریزیهای صورت گرفته برای ترور ایشان نشان از عظمت حضور سردار سلیمانی در منطقه و جهان بود افزود: در اینکه شهید سلیمانی نماد وحدت ملی ضامن تامین امنیت در کشور و منطقه بود بر کسی پوشیده نیست و این موضوع را مردم در مراسم ارتحال این شهید بزرگوار به خوبی ثابت کردند.
وی بررسی ابعاد شخصیتی و سیره زندگی شهید سلیمانی در مجامع علمی دنیا را ضروری دانست و گفت: دبیرخانه این همایش بینالمللی را به صورت نگه تشکیل میدهیم تا هر ساله بتوانیم با همکاری مجامع علمی و دانشگاهی زوایای مختلفی را از ابعاد شخصیتی شهید سلیمانی روشن و تبیین کنیم.
صبحگاه جمعه ۱۳ دیماه ۱۳۹۸ سردار قاسم سلیمانی در حمله هلیکوپتری آمریکاییها در فرودگاه بغداد به شهادت رسید. در این حمله همراه با سلیمانی، ابومهدی المهندس، فرمانده حزب الله عراق و قائم مقام بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی) و شمار دیگری از رزمندگان عراقی به شهادت رسیدند. حمله فوق به دستور مستقیم رییس جمهوری ایالات متحده صورت گرفت.
دانشگاه رازی اکنون دارای ۱۰ دانشکده و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی بوده و با بهره گیری از دانش و تخصص ۱۰ استاد، ۴۹ دانشیار، ۲۵۰ استادیار، ۴۶ مربی و در مجموع ۳۵۵ عضو هیات علمی در ۳۹ گروه آموزشی و تعداد ۱۲ هزار و ۳۴۷ نفر دانشجو در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به فعالیت خود ادامه می دهد.
نظر شما