مهدی کریمیان روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیشتر این حادثهها تصادف و واژگونی در منطقه های کویری بود که منجر به امدادرسانی و انتقال ۱۴ مصدوم به مرکزهای درمانی از سوی کارکنان هلال احمر شد.
وی با بیان اینکه حوادث رانندگی ۶ ماهه امسال فوتی نداشت ادامه داد: هفت نفر گمشده در کویر هم طی عملیاتهای امداد و نجات جمعیت هلال احمر آران و بیدگل به سلامت پیدا شدند.
به گفته وی، اکنون جمعیت هلال احمر آران و بیدگل یک پایگاه امداد و نجات موقت در ابتدای جاده مرنجاب دارد که به طور شبانهروزی، هر نوبت کاری سه نفر از نجاتگران آموزش دیده، آماده ماموریتهای امدادی با تجهیزات لازم و یک دستگاه آمبولانس شاسی بلند هستند.
رییس جمعیت هلال احمر آران و بیدگل با بیان اینکه علت بیشتر حوادث منطقه مرنجاب ناآشنا بودن گردشگران به منطقه است، اظهار داشت: پایگاه امداد و نجات موقت جمعیت هلال احمر این شهرستان در ورودی مرنجاب، به طور متوسط سالانه ۵۰ ماموریت امداد و نجات دارد.
به گزارش ایرنا، آران و بیدگل دارای ۲ منطقه کویری پربازدید گردشگری شامل کویر مرنجاب و کویر سیازگه ابوزیدآباد است.
منطقه نمونه گردشگری مرنجاب در شمال شهرستان آران و بیدگل یکی از بکرترین و زیباترین کویرهای کشور است که از شمال به دریاچه نمک، از غرب به کویر مسیله، دریاچه حوض سلطان و حوض مره و از شرق به پارک ملی کویر منتهی میشود.
این منطقه با برخورداری از ظرفیت فعالیتهایی مانند کویرنوردی، آفرود، موتورسواری، سافاری، شترسواری، اسکی روی شن و ماسه تا پیش از شیوع ویروس کرونا سالانه میزبان دهها هزار نفر گردشگر داخلی و خارجی بود.
کویر سیازگه پهنهای گسترده در ۱۰ کیلومتری شمال شهر ابوزیدآباد از توابع آران و بیدگل در محاصره تپههای شنی بکر و زیبا با پوشش گیاهی و جانوری گوناگون می باشد که در تلاقی با ناهمواریهای ریگزار نماهایی جذاب ایجاد می کند.
ابوزیدآباد در ۳۰ کیلومتری شمال شرق آران و بیدگل قرار دارد.
شهرستان آران و بیدگل در شمالیترین منطقه اصفهان، در فاصله ۶ کیلومتری شهرستان کاشان و ۲۱۵ کیلومتری مرکز این استان قرار دارد.
نظر شما