حسین احمدی روز شنبه به مناسبت آغاز سال تحصیلی در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: حضور فیزیکی دانشآموزان در مدارس با رعایت پروتکلهای بهداشتی و مسایل پیشگیرانه، بازدهی آموزشی را افزایش می دهد.
وی ادامه داد: گرچه شیوع ویروس همهگیر کرونا موجب تامین امنیت بهداشتی دانشآموزان شد ولی کاهش بهرهوری و افت تحصیلی دانشآموز را نیز در پی داشت.
رییس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: از جمله آسیبهای تحصیل دانشآموزان از طریق فضای مجازی حضور آنها در فضای محدود منزل، بیتحرک ، تغییرات رفتاری و تغذیهای، کمحرفی، افزایش وزن و چاقی است که امیدواریم با بازگشایی آرام و تدریجی مدارس این تهدیدات کاهش یابد.
وی افزود: بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا و بنابر دستورالعمل ابلاغی وزارت آموزش و پرورش با توجه به واکسیناسیون دانشآموزان، بازگشایی تدریجی مدارس همراه با مشارکت اولیا و دانشآموزان در سال تحصیلی جدید مورد توجه قرار دارد.
احمدی با اشاره به این که هیچ مدرسهای در سطح شهرستان گناباد نباید با وقفه آموزشی و تحصیلی همراه شود ادامه داد: آموزش مقاطع تحصیلی مختلف در آغاز سال تحصیلی جدید مجازی، حضوری و یا ترکیبی از این دو است.
رییس آموزش و پرورش گناباد گفت: بر این اساس حضور دانشآموزان در مدارس بر اساس گروه بندی متغیر است و در دوره ابتدایی کلاسهای درسی مدارس کم جمعیت که تراکم دانشآموزی آنها ۱۵ نفر است یا مدارس چندپایه با رعایت دستورالعمل های بهداشتی مدارس حضوری دایر و از بستر شبکه شاد برای ارسال تکالیف و ارزشیابی استفاده می شود و این مدارس از سوم مهرماه به صورت کاملا حضوری فعالیت خود را آغاز کردند.
وی افزود: دسته دوم، مدارس مناطق روستایی با جمعیت کلاسی کمتر از ۳۰ نفر است که به گروه الف و ب تقسیم شده اند و آموزشهای آنها به صورت سه روز در هفته انجام می شود و آغاز فعالیت این مدارس از سوم مهرماه به صورت مجازی است و بعد از فراهم شدن شرایط لازم از هفته سوم مهرماه به صورت حضوری دایر می شوند.
احمدی ادامه داد: در گروه سوم فعالیت آموزشی مدارس با جمعیت دانشآموزی ۳۰۰ نفر قرار دارد که از ابتدای مهرماه به صورت مجازی و از هفته نخست آبان ماه به صورت حضوری دایر می شوند.
وی گفت: با هدف ایجاد بستر مناسب بازگشایی مطلوب مدارس از سه ماه گذشته کمیتههای ساماندهی نیروی انسانی، کمیته انتصابات، کمیته بهبود مدیریت، کمیته بهبود فضا و کمیته بهداشت و سلامت اقدامات لازم برای آموزشهای حضوری و مجازی و نیز آموزشهای تلفیقی حضوری و مجازی در مدیریت آموزش و پرورش گناباد تشکیل شده و آمادگی ها افزایش یافته است.
رییس آموزش و پرورش گناباد افزود: پیگیری برای تامین نیروی انسانی و معلم در پایه های مختلف تحصیلی، توجه و اهمیت به آراستگی فضای فیزیکی مدرسه و کلاس، تمهیدات لازم برای تهیه ملزومات بهداشتی در سطح مدارس و کلاسهای درس در راستای تامین سلامتی دانش آموزان و معلمان شامل مواد ضدعفونی سطوح و دست، مایع شوینده و ماسک از جمله اقدامات مهم آموزش و پرورش گناباد در آستانه بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید است.
وی ادامه داد: تمهیدات لازم برای استمرار آموزش در فضای مجازی و آماده کردن زیرساخت های اینترنتی و شناسایی مناطق و مدارس مشکل دار، پیگیری وضعیت دانش آموزان مدارس کمتر توسعه یافته از لحاظ تامین دستگاه هوشمند تبلت یا گوشی با کمک خیران، برنامه ریزی برای توانمندسازی معلمان در زمینه تهیه، تدوین و تولید محتوای آموزشی از سایر اقدامات در این زمینه است.
از مجموع ۱۶ هزار و ۶۴۹ نفر دانشآموز که در قالب ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه طی سال تحصیلی جدید در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره متوسطه اول و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره متوسطه دوم قرار دارند.
مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون پنج میلیون و ۵۰۸ هزار و ۸۸۵ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شدهاند. بیماری کووید ۱۹ جان ۱۱۸ هزار و ۷۹۲ نفر را نیز تاکنون در کشورمان گرفته است. همچنین چهار میلیون ۸۹۷ هزار و ۸۷۶ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در ایران تاکنون بهبود یافتهاند.
هماینک ۲۹ شهرستان کشور در وضعیت قرمز، ۲۲۴ شهرستان در شرایط نارنجی و ۱۶۵ شهرستان در وضعیت زرد شیوع ویروس کرونا قرار دارند. ۳۰ شهرستان نیز در وضعیت آبی قرار گرفتهاند.
همچنین تاکنون ۳۴ میلیون و هفت هزار و ۳۸۰ شهروند ایرانی دوز نخست واکسن کرونا و ۱۵ میلیون و ۹۳ هزار و ۲۹۲ نفر دوز دوم آن را تزریق کرده و واکسینه شدهاند. بر این اساس مجموع واکسنهای تزریق شده در ایران به ۴۹ میلیون و ۱۰۰ هزار و ۶۷۲ دوز رسیده است.
"پاندمی کرونا" در سطح جهان ۲۳۱ میلیون و ۹۰۴ هزار و پنج نفر را بیمار کرده و جان چهار میلیون و ۷۵۱ هزار و ۴۰۵ نفر را گرفته است. ۲۰۸ میلیون و ۵۱۹ هزار و ۹۶۸ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا هم تاکنون در سطح جهان درمان شدهاند.
آمریکا در این میان با ۴۳ میلیون ۶۶۹ هزار ۶۹۵ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ و همچنین ۷۰۵ هزار و ۲۹۳ قربانی ویروس کرونا، بیشترین آمار ابتلا و تلفات ناشی از پاندمی کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است. پس از آمریکا کشورهای هند، برزیل و انگلیس بیشترین شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا را دارند.
ایران بر اساس آخرین آمارهای رسمی جایگاه هشتم را در جدول بیشترین جمعیت مبتلایان به کرونا در میان کشورهای جهان دارد.
نظر شما