مهر به منزله آغاز فصل آموختن برای دانشآموزان است، یعنی "بچهها، تعطیلی دیگر تمام شد" حالا بفرمایید مشق و درس، زندگی را از اینجا تمرین کنید.
صدای همهمه بچهها در رنگ تفریج آنگاه که ترسی از شیوع کرونا نبود، انگار روح نوازترین موسیقی همخوانی در یک اپرای نامنظم از سختی یک ساعت کلاس درس بود.
حالا دوباره مدرسهها به روی بچه دارد لبخند میزند، سرعت واکسیناسیون با تلاش دولت تازه نفس سیزدهم شتاب گرفته است و حتی دانشآموزان آستین بالا زدهاند برای دو منظور، یکی درس بخوانند و یکی واکسن بزنند، به مدرسه بیایند تا شادتر از "شاد " کنار هم باشند.
معصومه تازه به کلاس اول آمده است، او نو دانشآموز است اما حرف الفبا را تند و تند میخواند و مادرش از او فیلم می گیرد تا در صفحه شبکه اجتماعی خود بگذارد، لباس فرم مدرسه با ماسک زرد برازنده توست، این را خانم ناظم گفته است.
غزل اما با خودش یک شیشه کوچک در کیفاش آورده است، میگوید ضد عفونی است و روی نیمکتی که قرار است روی آن بنشیند یک اسپری از آن را میپاشد، او با اینکه تازه کلاس است اما تا ۱۰ را به انگلیسی میتواند بشمارد، این را پدرش گفته است.
امیررضا اما با بقیه فرق میکند، از اینکه اول صبح میخواهد به مدرسه برود مدام ایراد میگیرد صبحانه نمیخورد یعنی بدون گوشیاش به مدرسه نمیرود، اسم پروفایلاش صحفه شبکه اجتماعیاش را گذاشته است" تنبل خان"، زمانی که در خانه بود درس نمیخواند، صدای تلویزیون آنقدر بلند میکرد که همسایههای واحدهای روبروی آپارتمان تذکر داده بودند، صمیمیترین همکلاسیها او یک سال است به شهر دیگری رفته و امیررضا دوست جدیدی ندارد، این را مادرش گفته است.
کم بودن فرصت و زمان آموزش در کلاسهای مجازی، تمرکز نداشتن دانشآموزان در کلاس مجازی به آموزش، خسته شدن دانشآموزان از کلاسهای مجازی و حضور دانشآموزان در برنامهها از جمله ارسال پیام در گروهها و برنامههای دیگر از جمله معایب برگزاری کلاسهای مجازی است که باعث شده که تمام حواس دانشآموزان در کلاس درس نباشد و یادگیری کاهش پیدا کند، این را اکرم ترابی معلم نمونه و برتر چهارمحال و بختیاری و معلم شیمی گفته است.
"شاد" هرچقدر که شاد هم باشد جای شادی مدرسه را نمیگیرد و آسیبهای دوری از مدرسه را باید در دوران بعد از کرونا یا پساکرونا جست و جو کرد ، پس بهتر است با واکسیناسیون به دنبال بازگشایی مدرسه بود، این را سوگند روحی روانشناس تربیتی کودکان در شهرکرد گفته است.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری میگوید: در سال تحصیلی جدید بیش از ۲۱ هزار دانشآموز کلاس اولی در استان ثبتنام کردند که این تعداد نسبت به پیشبینی و آمار ارائه شده از سوی اداره کل ثبت احوال و مرکز بهداشت، افزایش داشته است.
فرحناز قائدامینی با اشاره به پوشش بیش از ۱۰۲ درصدی ثبت نام کلاس اولیها در استان در سال تحصیلی جدید افزود: این دانشآموزان در یکهزار و ۳۱ مدرسه ابتدایی در استان مشغول تحصیل خواهند شد.
وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و تعطیل بودن کلاسهای درس حضوری در سال تحصیلی گذشته گفت: امسال کلاسهای درس با رعایت دستورالعملهای بهداشتی و همچنین شیوهنامه اجرایی وزارت آموزش و پرورش و انجام واکسیناسیون معلمان و دانشآموزان به تدریج بازگشایی و کلاسهای درس حضوری برگزار خواهد شد.
قائدامینی افزود: با بازگشایی مدارس، تمام شیوهنامه و دستورالعملهای وزارت بهداشت رعایت میشود تا شاهد تعطیلی دوباره مدارس نباشیم.
وی با اشاره به اینکه مدرسه با حضور دانشآموز معنا پیدا میکند، گفت: در سال تحصیلی گذشته برای دانشآموزان، معلمان و اولیاء دانشآموزان سال تحصیلی سختی بود و امید است امسال با حضوری شدن کلاسها این مشکلات کمتر شود.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری به ارائه آموزش افزایش توانمندی معلمان در تابستان امسال اشاره کرد و گفت: امسال برای همه اولیاء دانشآموزان پایه اول ابتدایی نیز طرح معماران خشت اول برگزار شد و اولیاء دانشآموزان به مدت ۶ ساعت نکات روانشناسی کودک، ارزیابی کیفی، توصیفی، فضای مجازی، آشنایی اجمالی با کتاب درسی پایه اول ابتدای را فرا گرفتند.
وی اظهار داشت: امسال علاوه بر برنامهریزی برای حضوری برگزار شدن کلاسهای درس، استفاده از ظرفیت شبکه شاد و همچنین آموزش تلویزیونی در دستور کار قرار گرفته است و برنامههای آموزشی تلویزیون از شنبه سوم مهرماه آغاز شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان به ارتقاء شبکه شاد اشاره کرد و گفت: با ارتقاء این شبکه تمام دانشآموزان باید در کلاس درس آنلاین حاضر باشند و امکان اینکه دانشآموزان در فضای دیگر غیر از کلاس درس باشند وجود ندارد.
به گزارش ایرنا، آمار دانشآموزان چهارمحال وبختیاری در سال تحصیلی گذشته بیش از۲۱۳ هزار دانشآموز در مقاطع مختلف تحصیلی بود.
نظر شما