«محمد مددی» روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این واحدها در شهرهای همدان، رزن، بهار، کبودراهنگ، تویسرکان و ملایر مشغول تولید هستند و مردم می توانند محصولات مورد نیاز خود را از آنها تهیه کنند.
وی گفت: کیفیت بخشی به محصولات بتنی موضوع مهمی در افزایش استحکام ساختمان ها و سازه های مختلف است که استاندارد به آن توجه ویژه ای دارد.
مددی اضافه کرد: به تازگی تفاهم نامهای با انجمن صنفی بتن آماده و فرآورده های بتنی در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها منعقد کردیم.
مدیرکل استاندارد استان همدان گفت: در این تفاهم نامه به دنبال هماهنگی و هم افزایی در خصوص ساماندهی، استاندارد سازی تولید، عرضه، توزیع و مصرف فرآورده بتن آماده در سطح استان هستیم.
او با اشاره به نقش موثر انجمن صنف بتن آماده و فرآورده های بتنی افزود: کیفیت مصالح به کار رفته در سازه های بتنی موجب ایجاد بناها و ساختمان های مستحکم و ایمن می شود که استاندارد بر این مقوله حساسیت بسیاری دارد.
مددی خاطرنشان کرد: انبوه سازان مسکن و صنایع مرتبط باید موضوع استاندارد سازی و افزایش کیفیت ساخت و ساز توجه ویژه داشته باشند تا موجب رضایت مردم شود.
مدیرکل استاندارد استان همدان با بیان اینکه تمام فعالان صنف بتن باید به موازین استاندارد تمکین کنند گفت: واحدهایی که الزامات استاندارد را رعایت نکنند پروانه نشان استاندارد آنها ابطال و یا تعلیق میشود.
وی تصریح کرد: در راستای شفاف سازی و ترویج فرهنگ استانداردسازی، اسامی تولیدکنندگانی که موفق به دریافت پروانه نشان استاندارد برای کالاهای خود می شوند به مردم اطلاع رسانی میکنیم.
مددی به واحدهای بدون مجوز و اخذ پروانه نشان استاندارد که وارد چرخه تولید شدهاند هشدار داد در صورت تمکین نکردن به قانون علاوه بر مجازات های تعیین شده به رسانه ها نیز معرفی می شوند تا مردم اخلالگران در سیستم تولید و توزیع کالاهای بی کیفیت و تقلبی را بشناسند.
۶۷۰ محصول در استان همدان دارای پروانه کاربرد نشان استاندارد هستند و کارشناسان استاندارد بر فرآیند تولید آنها نظارت مستمر دارد.
نظر شما