استاندار سمنان: علامه حسن‌زاده آملی چراغ روشن در مسیر رهروان علم بود

سمنان- ایرنا- استاندار سمنان گفت: مرحوم علامه حسن زاده آملی (ره) عالمی فرهیخته بود که به مثابه الگویی شایسته و چراغی روشن در مسیر رهروان علم و عبودیت خودنمایی می کند.‌

به گزارش ایرنا، علیرضا آشناگر عصر یکشنبه با انتشار پیامی رحلت علامه حسن زاده آملی را تسلیت گفت و افزود: ارتحال غم انگیز علامه ذوالفنون، عالم جلیل القدر ، عارف واصل " حضرت آیت الله حاج شیخ حسن حسن زاده آملی " (ره) موجب تالم و تاسف فراوان گردید.
در ادامه این پیام گفته است: ایشان انسانی وارسته و عالمی فرهیخته بود که در سایه عبودیت و بندگی محض خداوند علاوه بر وصول به مقامات عالیه معرفتی و قرب الی الله در علوم قرآنی ، کلام ، فلسفه ، فقه و اصول ، عرفان، ریاضیات و نجوم نیز به کمال رسید و به مثابه الگویی شایسته و چراغی روشن در مسیر رهروان علم و عبودیت خودنمایی می کند.‌
در این پیام آمده است: طبع لطیف و قلم ظریف این دانشمند برجسته جهان اسلام‌ که حاصل سال ها جهد و تلاش و مداومت بر فراگیری دانش می باشد ، امروز به عنوان یادگاری ماندگار از این عارف جلیل القدر برجای مانده است که فرا روی سالکان طریق حق و تشنگان اندیشه و علم خواهد بود.
آشناگر در این پیام گفته است: در این بین آنچه بیش از هر چیز در وجود این عالم‌ پارسا متبلور است ؛ روح تعبد ، فروتنی و بویژه ارادت و محبت ویژه به امامین انقلاب حضرت امام خمینی (ره) و حضرت آیت‌الله خامنه ای است که نشان از روح بلند و نقش آفرینی موثر این عالم بزرگوار در عرصه های مختلف انقلاب اسلامی دارد.
استاندار سمنان در پایان این پیام گفته است: اینجانب ارتحال جانگداز این عالم وارسته و عارف جلیل القدر را به ساحت نورانی امام زمان(عج) ، مقام معظم رهبری ، مراجع عظام تقلید ، حوزه های علمیه ، شاگردان آن بزرگوار و بویژه فرزندان و بازماندگان محترم و بیت معظم ایشان تسلیت و تعزیت عرض کرده، از خداوند سبحان برای این عزیز از خلق رسته و به خدا پیوسته ، آمرزش و علو درجات و برای بازماندگان، صبر و اجر مسالت می کنم.

علامه حسن حسن‌زاده آملی دانشمند برجسته و عالم شاخص دینی ساعت ۲۲ شب گذشته به دلیل نارسایی قلبی پیشرفته در ۹۳ سالگی در بیمارستانی در شهر آمل استان مازندران درگذشت.

حال علامه از یک سال پیش نامساعد بود و ۲۳ شهریور امسال نیز هم شایعه فوت وی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده بود.

این فیلسوف بزرگ ایرانی پس از سکونت در قم، ۱۴ دوره شرح منظومه، چهار دوره اشارات، یک دوره اسفار اربعه و چهار دوره شرح فصوص قیصری را تدریس کرد؛ شرح تمهید و مصباح الانس نیز از جمله تدریس‌های اوست. وی همچنین حدود ۱۷ سال دروس ریاضیات، هیات، وقت و قبله را درس داده که کتاب دروس «معرفة الوقت و القبلة» محصول آن درس‌هاست.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha