به گزارش شامگاه یکشنبه ایرنا از مرکز ارتباطات و امور بینالملل شهرداری تهران، سیدمالک حسینی اظهارداشت: با توجه به تاکید شهردار تهران و پیگیری معاون امور اجتماعی و فرهنگی همزمان با اربعین حسینی در ۱۰ نقطه مسیر اصلی راهپیمایی جاماندگان اربعین واحدهای سیار برای واکسیناسیون علیه کرونا مشغول به فعالیت میشوند.
وی گفت: این اقدام فعالیت فوقالعاده و خارج از برنامه سازمان رفاه است و تمام تلاش ما این است کار واکسیناسیون سرعت بگیرد تا به سطح مطلوبی از واکسیناسیون جمعیت در شهر تهران برسیم.
واکسیناسیون بیش از ۳هزار نفر
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران در تشریح تازهترین جزئیات از روند واکسیناسیون افراد آسیب دیده اجتماعی پایتخت از جمله افراد بیخانمان بیان کرد: موضوع راهاندازی واحدهای سیار واکسیناسیون علیه کرونا با هدف واکسینه کردن گروههای هدف (افراد بیخانمان و آسیبپذیر و کمتوان) با دستور شهردار تهران در دستور کار سازمان قرار گرفت و تعداد ۱۰ واحد خودروی ون را برای انجام واکسیناسیون علیه کرونا تجهیز کردیم و در هر خودرو تیم عملیاتی از واکسیناتور، ثبتکننده اطلاعات، مددکار اجتماعی و عامل انتظامی حضور دارند.
وی افزود: روزانه در ۲شیفت کاری (از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۳:۳۰ و شیفت دوم از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۲۰) با دو تیم ۱۰ نفره، در مجموع روزانه ۲۰ واحد خودرویی برای انجام عملیات تهران میشود و امروز مجموعا بیش از ۳هزار و ۴۰۰ نفر واکسینه شدند.
حسینی افزود: هدف از راهاندازی واحدهای سیار برای گروههایی بود که دسترسی مناسب به مراکز واکسیناسیون نداشتند و علت دیگر راهاندازی؛ به دلیل در دسترس نبودن مدارک هویتی این افراد کار واکسیناسیون با مشکل مواجه بود.
وی با بیان اینکه هنوز شیوه نامه واکسیناسیون کودکان از سوی وزارت بهداشت ابلاغ نشده است، اظهارداشت: گروههای هدف با کمپهای ترک اعتیاد (۸۰ کمپ) انجام شد و در ادامه خانواده کودکان کار را واکسینه کردیم و عمده خانوادههای کودکان کار از اتباعی هستند که بخش عمده آنان مدارک هویتی ندارند اما بنا به دستور شهردار تهران برای قطع زنجیره کرونا تمام گروهها بدون توجه به دارابودن مدارک هویتی در حال واکسینه شدن علیه کرونا هستند.
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران گفت: با توجه به پروتکل وزرات بهداشت برای تحویل پوکههای واکسن در ساعت هشت شب در تلاش هستیم شیفت دیگری از ساعت هشت تا دوازده شب را نیز فعال کنیم که رایزنی در حال انجام است تا دُز لازم را در اختیار ما قرار دهند تا باقیمانده افراد نیز واکسینه شوند.
حسینی افزود: گروههای دیگر پاتوقهای مصرف مواد و مکانهای گذری است و نکته حایز اهمیت این است به دلیل ثابت نماندن افراد در بعضی از پاتوقها و مکانهای گذری امکان اینکه ما بتوانیم در هفتههای آینده دُز دوم واکسن را به آنان تزریق کنیم وجود ندارد که امیدواریم با استفاده از واکسنهای تک دُز مانند جانسون اند جانسون نیز این مشکل را برطرف کنیم.
وی بیان کرد: اطلاعات برخی از همکاران ما در مراکز پرتو و ماده ۱۵ با توجه به داشتن کرونا مثبت جمعآوری شده است تا همزمان با تزریق دوم کار واکسیناسیون آنان نیز انجام شود.
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران گفت: گروه دیگر هدف افراد کهنسال، توانیابان و جانبازانی است که امکان خروج از منزل ندارند و امیدواریم با در اختیار گرفتن اطلاعات آنان از سوی اداره کل سلامت واکسیناسیون آنان علیه کرونا نیز انجام شود.
حسینی افزود: برنامه ما برای واکسیناسیون گروههای هدف بیش از ۱۲ هزار نفر است و امکان افزایش یا کاهش این عدد وجود دارد اما پیشبینی ما در مرحله نخست واکسیناسیون، ۱۰هزار نفر است.
وی بیان کرد: با هماهنگی مناطق ۲۲گانه سامانه شناسایی اطلاعات افراد نیازمند بیش از ۱۴ هزار نفر است و ما کار پایش اطلاعات آنان را آغاز کردیم تا ببینیم میزان مراجعه بر اساس سن و گروه هدف برای واکسیناسیون به چه شکل بوده است و آن دسته از افرادی که واکسن دریافت نکردند گروه بعدی هدف خواهند بود.
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران اظهارداشت: تا یک هفته آینده هر روز اعزام ۱۰واحد گشت در نوبت صبح و عصر را به صورت مرتب در دستور کار خواهیم داشت و اگر واکسیناسیون کودکان نیز در دستور کار قرار بگیرد دوره ۱۰روزه تمدید خواهد شد تا کار واکسیناسیون آنان نیز انجام شود.
وی گفت: ما از گروههای مردم نهاد نیز درخواست کردیم تا با شناسایی گروههای هدفی که ما اعلام کردیم، موجب تسریع روند واکسیناسیون با اعلام اطلاعت افراد شناسایی شده به سامانه ۱۳۷ شوند.
حسینی افزود: تمام تلاش ما این است در کنار مراکز ثابت واکسیناسیون که شهرداری تهران بخش عمده آن را تحت مسئولیت خود قرار داده است افرادی که به هر دلیل امکان حضور در مراکز ثابت را ندارند علیه کرونا واکسینه شوند.
نظر شما