«شیمی پارک مجموعه صنعتی تولیدی است که در زمینه تهیه فرآوردههای شیمیایی فعالیت دارد.»
به گزارش ایرنا، عباس رضایی روز چهارشنبه در نشست شیمی پارک در سالن اجتماعات استانداری اصفهان افزود: برای راه اندازی شیمی پارک در اصفهان با ۲ مساله اصلی یعنی تامین گاز و آب مواجه هستیم که در صورت ایجاد شیمی پارک در منطقه کمشچه شهرستان برخوار آب از طریق انتقال از خلیج فارس و عمان تامین خواهد شد.
وی با بیان اینکه برای تامین این آب باید هزینه آن را به قیمت روز پرداخت شود، اظهار داشت: برای تامین گاز نیز باید سهمیه گاز استان افزایش یابد و ما لوله، امکانات و زیرساختهای آن را در اختیار داریم.
استاندار اصفهان با تاکید بر اینکه جدا از موضوع شیمی پارک، این استان نیاز به افزایش سهمیه گاز دارد، خاطرنشان کرد: سهم گاز استان در زمان حاضر روزانه حدود ۵۸ میلیون متر مکعب است.
وی ادامه داد: برای افزایش سهمیه گاز استان اصفهان با وزیر نفت مکاتبه کرده ام زیرا ما نباید به سمت استفاده از مازوت برویم.
رضایی بر لزوم همراهی و هماهنگی مسوولان بخشهای مختلف بهمنظور اجرایی کردن طرح های صنعتی و اشتغالزایی تاکید کرد و گفت: ما نباید اجازه دهیم که فرصت از دست برود و همه باید عینک خوشبینی به چشمان خود بزنند.
مدیرعامل یک شرکت خصوصی و مجری طرح شیمی پارک نیز در این نشست گفت: ۲ منطقه برای راه اندازی شیمی پارک در استان اصفهان پیش بینی شده که شامل شهرستانهای شهرضا و برخوار است.
حسین یزدانی با بیان اینکه شیمی پارک شهرضا به مرحله عملیاتی رسیده است و در آستانه واگذاری زمین قرار دارد، افزود: در شهرستان برخوار منطقه کُمشچه برای راه اندازی شیمی پارک پیش بینی شده است که تولیداتی مانند اسید استیک و سوپر جاذبها خواهد داشت.
وی با بیان اینکه راه اندازی شیمی پارک در برخوار نیاز به حدود ۴۰ هکتار زمین و ۳۴ لیتر بر ثانیه آب دارد، تصریح کرد: سه شرکت خصوصی آماده سرمایه گذاری در این مجموعه هستند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان نیز در این نشست با تاکید بر اینکه در منطقه برخوار، موضوع تهدید زیست محیطی و ممنوع بودن دشت برخوار مطرح است، گفت: اگر ایجاد یک مجموعه صنعتی در محدوده شعاع ۵۰ کیلومتری اصفهان باشد باید مجوز از هیات دولت و اگر خارج از این محدوده باشد باید مجوز زیست محیطی بگیرد.
ایرج حشمتی با اشاره به معضل فرونشست زمین، افزود: علاوه بر مسائل مربوط به استقرار یا استقرار نیافتن در شعاع ۵۰ کیلومتری اصفهان، باید موضوع تامین آب نیز برای راه اندازی یک مجموعه صنعتی بررسی شود.
وی با بیان اینکه در کنار مجموعههای صنعتی مانند شیمی پارک باید نیروگاههای خورشیدی بهمنظور تامین انرژی برق ایجاد شود، تصریح کرد: اصفهان با وجود ظرفیتهای مختلف صنعتی در زمینه محیط زیست عقب افتاده است.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره برداری با سرمایه گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی صنعتیترین استان کشور بهشمار میآید.
نظر شما