به گزارش خبرنگار ایرنا، ارسلان زارع عصر روز سه شنبه در مراسم مجازی آغاز سال تحصیلی جدید در دانشگاه گیلان در سخنانی تصویری اظهار داشت: دانشگاه محلی مقدس برای تحول، تربیت و توسعه علم و دانش است، جایی که نسل جوان به عنوان آینده سازان کشورمان با امید در آن گام می گذارند.
وی بیان کرد: دانشگاهی می تواند موفق باشد که دانشجو را با مسایل جامعه به درستی آشنا کند و راه های حل مسئله را به آنها بیاموزاند.
استاندار گیلان افزود: حرکت همگام با نیازهای جامعه، تلاش برای ارتقاء کیفیت آموزشی و توجه به انجام پژوهش و حرکت به سوی توسعه فناوری لازمه امروز دانشجویان است تا بتوانند کشور را با سرمایه های غنی در بخش های مختلف توانمندتر ساخته و زمینه های استقلال آن را تقویت کنند.
زارع ارتباط دانشگاه با نیازهای روز را یک ضرورت عنوان کرد و گفت: بی تردید ایران قوی نیازمند نقش آفرینی اثرگذار دانشجویان و دانش پژوهانی است که در سایه باور عمیق به توانمندی ها و استعدادهای خویش توسعه و پیشرفت ایران را رقم برنند.
وی افزود: از جامعه فرهیخته دانشجویی گیلان انتظار است که روحیه پرسشگری و نقادی سازنده را حفظ کرده و برای رفع چالش های استان فعالیت های علمی و پژوهشی انجام دهند تا بتوانیم با بهره گیری از این ظرفیت ممتاز تهدیدها را به فرصت تبدیل کرده و گیلان را از آنچه که شایسته مردمان با فرهنگ آن است، بسازیم.
آموزش و پژوهش در دانشگاه گیلان تعطیل نشد
رئیس دانشگاه گیلان نیز در مراسم آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰ این دانشگاه در سخنانی گفت: با همت استادان و همراهی دانشجویان با شیوع ویروس کرونا آموزش و پژوهش در این دانشگاه تعطیل نشد و به صورت الکترونیکی ادامه پیدا کرد.
دکتر احمد رضی اظهار داشت: با گذشت زمان محدودیت های آموزش مجازی به ویژه در درس های عملی و آزمایشگاهی بیشتر ظاهر شده به همین منظور لازم است همه آمادگی لازم را برای از سرگیری آموزش حضوری داشته باشیم.
وی با بیان اینکه ساختارهای دانشگاه طوری طراحی شده که برای آموزش حضوری مناسب است، افزود: مصداق این مهم وجود ساختمان های مختلف برای کلاس درس، آزمایشگاه، کارگاه ، اماکن رفاهی، خوابگاه و سالن های ورزشی است.
وی با اشاره به افتتاح چهار پروژه جدید در دانشگاه گیلان در ماه جاری به مساحت ۱۱ هزار مترمربع شامل یک خوابگاه برای ۳۰۲ دانشجو، فضاهای جدید برای دانشکده ها و مرکز نوآوری دانشگاه گفت: علاوه بر این ۳۰ هزار مترمربع ساختمان برای توسعه فضاهای آموزشی و پژوهشی در حال احداث است که در سالهای آینده مورد بهره برداری قرار می گیرد.
رئیس دانشگاه گیلان اظهار داشت: همه این ها می طلبد که ما هر چه زودتر به آموزش حضوری برگشته و از مزایای آن برخوردار شویم ضمن اینکه از ظرفیت های آموزش الکترونیک به عنوان مکمل در کنار آموزش حضوری استفاده کنیم.
بر اساس آخرین آمار بیش از ۱۸ هزار دانشجو در دانشگاه گیلان تحصیل می کنند. این دانشگاه به عنوان دانشگاهی جامع و بزرگترین دانشگاه شمال کشور، دارای یک پردیس دانشگاهی و ۱۰ دانشکده شامل ادبیات و علوم انسانی، علوم پایه، علوم کشاورزی، فنی، تربیت بدنی و علوم ورزشی، منابع طبیعی، هنر و معماری، علوم ریاضی، مکانیک و دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان است.
قرار گرفتن در جمع دانشگاه های برتر سه نظام بین المللی و رتبه بندی جهانی تایمز ،لیدن، شانگهای و دسته دانشگاه های یک درصد برتر دنیا و ۱۰ دانشگاه برتر جامع کشور جزئی از توانمندی های دانشگاه گیلان است.
نظر شما