به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر علی خاکی صدیق روز سه شنبه در مراسم مجازی آغاز سال تحصیلی در دانشگاه گیلان که به صورت تصویری سخنرانی داشت، افزود: اکنون زیرساخت های مناسبی ایجاد شده و اساتید دانشگاه عمدتاً به نرم افزارهای مربوطه مسلط شده اند.
وی با بیان اینکه تعداد کمی از اساتید نیز هنوز خود را با شرایط جدید و آموزش الکترونیکی سازگار نکرده اند، اظهار داشت: اما حتی این تعداد کم نیز برای ما قابل پذیرش نیست، زیرا با گذشت این مدت از آموزش الکترونیکی ما اکنون نباید شاهد آموزش درس هایی به صورت فایل و قدیمی در دانشگاه های خوب کشور باشیم.
معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: باید تمامی دانشگاه ها بتوانند از مزایای آموزش الکترونیکی از جمله نامحدود بودن نسبت به زمان و مکان، استفاده کنیم و به صورت آنلاین دانشجویان را آموزش دهیم.
خاکی صدیق با بیان اینکه طبق آمارها رضایتمندی از آموزش الکترونیکی نسبت به اوایل سال ۹۹ بیشتر شده اضافه کرد: بر اساس ارزیابی های سه دوره نظرسنجی که انجام شد روند صعودی رضایتمندی استادان و دانشجویان را از آموزش الکترونیکی شاهد بوده ایم.
وی گفت: سیاست بعدی وزارت علوم در جهت واگذاری اختیارات مربوط به آموزش الکترونیکی ، ظرفیت های پذیرش و مجوز رشته های آموزش الکترونیک مستقیم بر پایه نتایج ارزیابی های آموزشی خواهد بود و قطعاً دانشگاه های دارای عملکرد خوب در این زمینه با رعایت استانداردهای لازم می توانند در این نوع آموزش مستقل عمل کنند.
معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به جایگاه دانشگاه گیلان گفت: این دانشگاه در سال های اخیر جایگاه خوبی را در بین دانشگاه های جامع کشور پیدا کرد و در رتبه بندی انجام شده اخیر دانشگاهی توسط ISC ، دانشگاه گیلان در بین ۱۵ دانشگاه اول جامع کشور قرار گرفت.
نظر شما