به گزارش ایرنا؛ "ربیعه علیمحمدی" عصر سهشنبه در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده شهرستان ملایر افزود: همچنین با هماهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان همدان مصوب شد حیاط مدارس روستایی و همچنین حسینیهها برای ورزش بانوان مورد استفاده قرار گیرد.
وی بیان کرد: درهمین ارتباط با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان همدان در نظر داریم طرح بررسی ساختار قامتی زنان روستایی و دخترانی که وارد مدارس میشوند را اجرا کنیم.
مشاور استاندار همدان در امور بانوان با بیان اینکه در حوزه آموزش نیز طرحهای بسیاری برای دختران جامانده از تحصیل داریم، افزود: این در حالیست که ۴۸ درصد معتادان زندانی دارای مادران بیسواد هستند که این نشان دهنده نقش مهم مادران در تربیت نسل سالم جامعه است.
وی با بیان اینکه با همهگیری ویروس کرونا در حوزه طرح سلامت مادران و نشاط زنان با مشکل مواجه شدیم، بیان کرد: برنامههای مرتبط با سلامت مادران و زنان در هفته سلامت پیگیری و اجرا میشد که با شیوع ویروس کرونا متوقف شده است.
مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری همدان تاکید کرد: ۱۴۰ برنامه ملی مصوب شده در ستاد ملی زن و خانواده به دستگاهها و وزارتخانهها ابلاغ شده که مدیران دستگاههای اجرایی شهرستان باید سهم خود را از این برنامهها از طریق وزارتخانه و اداره کل مربوطه پیگیری کنند.
علیمحمدی گفت: جامعه امروز ما جامعهای است که زن و مرد باید برای پیشرفت اقتصادی و فرهنگی کشور به ویژه در حوزه فرهنگی طبق تاکیدات رهبر معظم انقلاب تلاش کرده و جایگاه امنتری را برای خود، همسر و فرزندانشان فراهم کنند.
مشاور فرماندار ویژه ملایر در امور بانوان نیز گفت: براساس سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵، از جمعیت بیش از ۲۸۸ هزار نفری این شهرستان، بیش از ۱۴۳ هزار نفر زن هستند.
"زهرا فراهانی" با اشاره به کسب ۲ عنوان جهانی در حوزه انگور و منبت ملایر، اظهار داشت: در حوزه انگور حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد کار توسط بانوان انجام میشود که برای بیمه آنها باید فکر اساسی شود.
نظر شما