پنجمین فراخوان تعیین تکلیف بورسیه‌های بلاتکلیف منتشر شد

تهران - ایرنا - هیات عالی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تعیین تکلیف وضعیت بورسیه‌های بلاتکلیف فراخوان داد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از شورای عالی انقلاب فرهنگی، پنجمین فراخوان تعیین تکلیف بورسیه‌های بلاتکلیف منتشر شد.

براساس این فراخوان، متقاضیان بورسیه که دارای حکم بورس و مدرک دکترا هستند و در چهار فراخوان اخیر بورسیه‌های بلاتکلیف شرکت نکرده‌اند به مدت یک ماه یعنی تا ۳۰ مهر ماه می‌توانند در این فراخوان ثبت نام کنند.

داوطلبان می‌توانند ضمن مطالعه شرایط مندرج در این اطلاعیه، نسبت به ثبت نام در آدرس   https://sccr.ir/forms/register   اقدام کنند.

ضوابط شرکت در فراخوان تعیین تکلیف بورسیه‌های بلاتکلیف

طبق این فراخوان رتبه‌هایی که در مقطع دکتری دانش آموخته شده‌اند و رتبه‌هایی که دارای حکم بورس و مدرک دکتری هستند، مجاز به ثبت نام در فراخوان هستند و دانشجوی درحال تحصیل نباید فرم را پر کند.

رتبه هایی که در فراخوان سال‌های ۹۶، ۹۷ و ۹۸ و ۹۹  هیأت عالی جذب ثبت نام کرده‌اند، مجاز به شرکت در فراخوان نیستند.

رتبه‌هایی که سن آنها در زمان فارغ‌التحصیلی دکترا پایین‌تر از ۴۰ سال باشد و راتبه هایی که معدل کارشناسی بالاتر از ۱۴ و کارشناسی ارشد بالاتر از ۱۶ دارند، مجاز به شرکت در فراخوان هستند.

در صورتی که راتبه در دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تحصیل کرده، علاوه بر انتخاب دانشگاه‌های خارج از کشور از لیست دانشگاه‌ها، باید نام دانشگاه را در قسمت توضیحات وارد نماید و در صورتی که در حوزه‌های علمیه تحصیل کرده باشد، علاوه بر انتخاب حوزه علمیه از لیست دانشگاه‌ها، نام حوزه علمیه را در قسمت توضیحات وارد نماید.

همچنین ارسال تصویر حکم بورس و مدرک دکترا جهت طی فرآیند جذب راتبه‌ها به آدرس پست الکترونیکی jazb@sccr.ir الزامی است.

به گزارش ایرنا، بورسیه های بلاتکلیف مربوط به سه هزار بورسیه سال ۹۲ هستند که هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی از همان سال موظف به تعیین تکلیف وضعیت آنها در زمینه صحت سنجی حکم بورسیه و جایابی در دانشگاه ها شد.  در این مدت جایابی بورسیه ها با حاشیه های زیادی از جمله صدور حکم انفصال از خدمت روسای چند دانشگاه مواجه شد، چرا که برخی از این بورسیه ها به دلیل رتبه علمی پایین یا نبودن رشته مرتبط با مدرک تحصیلی آنها ، امکان جذب در دانشگاه نداشتند که با پا درمیانی هیأت عالی جذب این مسایل برطرف و تعداد زیادی از آنها در دانشگاه های دولتی و غیردولتی به عنوان هیأت علمی جذب شدند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha