حسینی: مقاله‌ها و رساله‌ها با نگاه حل‌المسائلی باشد

تهران- ایرنا- معاون پارلمانی رییس‌جمهوری با تاکید بر انجام تلاش بیشتر در  برخی حوزه‌های مختلف علمی گفت: رساله‌ها و مقاله‌ها با نگاه حل‌المسائلی باشد.

به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار سیاسی ایرنا، سید محمد حسینی در چهارمین نشست علمی ویدئوکنفرانسی دانش آموختگان دانشگاه تهران که به مناسبت « هفته دفاع مقدس» و شروع سال تحصیلی ۱۴۰۰، با اشاره به پیشرفت‌های علمی کشورهای بعد از انقلاب افزود: اگر ما عزم، اراده و همت بالایی داشته باشیم این کشور می‌تواند پیشرفت‌های فراوانی داشته باشد. پیشرفت‌هایی که با همت و علم جوانان، دانشمندان، اساتید و دانشجویان به وجود خواهد آمد.

معاون پارلمانی رییس‌جمهوری با اشاره به نقش و اهمیت علم و فرمایش حضرت علی(ع) درباره علم گفت: علم مایه اقتدار و عزت است و اگر بتوانیم علوم روز را کسب کنیم می‌توانیم بر دشمنان غالب شویم اما اگر نتوانیم در بحث علمی موفق شویم دیگران بر ما چیره می‌شوند.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: مسلما کشوری که وابسته باشد نمی‌تواند ادعای اقتدار و خودکفایی کند و نمی‌تواند در مقابل تهدید و تحریم ها بایستد به همین دلیل مقام معظم رهبری همواره به بحث علم آموزی تاکید دارند و اهداف بلندی را ترسیم می‌کنند تا جامعه علمی کشور رو به پیشرفت باشد.

حسینی ادامه داد: نسل اول و دوم انقلاب کارهای بزرگی انجام دادند، از کشور دفاع کردند و در حوزه علم و دانش هم پیشرفت های زیادی داشتند و الان نوبت دانشجویان و جوانان برومند امروز این مرز و بوم است که بیایند و کارهای بزرگی را انجام دهند.

معاون پارلمانی رییس‌جمهوری در ادامه با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در کشور افزود: اینکه امروز می‌بینیم شرکت‌های دانش بنیان فراوانی در کشور راه اندازی شده نشان از توانایی جوانان و دانشجویان ما دارد و باید تلاش شود این شرکت‌های دانش بنیان روز به روز بیشتر شده و بتوانند در حل مشکلات کشور کمک کنند.

وی یادآور شد: در  برخی حوزه‌های مختلف علمی باید تلاش بیشتری اعمال شود و رساله‌ها و مقاله‌ها با نگاه حل‌المسائلی باشد.

حسینی اضافه کرد: انتظار داریم در دولت سیزدهم گام‌های بلندی برداشته شود اگر قبلا نگرانی وجود داشت که شتاب علمی کشور کاهش پیدا کند ما امیدواریم در این دولت شاهد نتایج بهتری باشیم.

این استاد دانشگاه با اشاره به فعالیت جامعه علمی در ایام انتخابات اظهار داشت: جامعه علمی ما در انتخابات نقش آفرین بودند که این نشان می دهد از یک رشد سیاسی هم برخوردار بوده و به سرنوشت کشور حساس هستند و آمده‌اند برای حل مشکلات کمک کنند.

وی با اشاره به کم توجهی‌های سال های گذشته به مسائل معیشتی و اقتصادی، اظهار داشت: به دلیل این کم توجهی‌ها معیشت و اقتصاد مردم و کشور آسیب دید، اساتید دانشگاه و جامعه علمی وقتی این موضوع را دیدند در انتخابات دست به کار شدند و از یک انسان عالم، فاضل و فرهیخته حمایت کرده، هزاران امضا از اساتید برای دعوت و حمایت از آیت الله رئیسی جمع شد.

حسینی تصریح کرد: امروز هم اساتید و جامعه علمی باید کمک کنند تا بتوانیم مشکلات را حل کنیم و امیدوارم بتوانیم به اهدافی که برای توسعه کشور داریم دست پیدا کنیم. این طور نیست که ما فکر کنیم چون تحریم است نمی‌توانیم مشکلات را حل کنیم، اگر تلاش و همت باشد قطعا مشکلات حل خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به سفر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه به سازمان ملل گفت: وزیر امور خارجه در این سفر با ۵۱ مسئول از کشورهای مختلف ملاقات داشت و رایزنی‌های مختلفی انجام شد که این نشان از تلاش برای حل مسائل دارد.

معاون پارلمانی رییس جمهوری ابراز امیدواری کرد که زودتر کلاس‌های حضوری هم تشکیل شود تا دانشجویان بتوانند بهتر کسب دانش کنند چرا که آنها در آینده باید کارهای بزرگی انجام دهند و مسائل جامعه را حل کنند.

 وی گفت: در روایت اسلامی درباره دانش تاکیدات بسیاری شده و جامعه اسلامی به کسب علم و دانش تشویق شده است. ما هم باید بتوانیم با سرعت بیشتری به سمت فتح قله‌های علمی حرکت کنیم.

حسینی تاکید کرد: باید روحیه خودباوری و اعتماد به نفس را در نسل جوان ترویج کنیم. برخی کشورها برای اینکه مردم و جوانان خود را به این موضوع تشویق کنند سراغ قهرمانان ساختگی می‌روند اما در کشور ما قهرمانان واقعی فراوانی وجود دارد که می‌توان از آنها الگو گرفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha