اعضای هیات دولت در روزهای گذشته پس از بررسی سوابق اجرایی و مدیریتی آقایان سید محمدرضا هاشمی، مهران فاطمی و سید حامد عاملی، به آنها به ترتیب به عنوان استانداران منتخب سمنان، یزد و اردبیل رای اعتماد دادند.
وزیر کشور پنجشنبه پس از ورود به شهرهای یزد ، سمنان و اردبیل ، عازم گلزار شهدای این شهرها شد و ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم با آرمان های شهدای والامقام تجدید میثاق کرد.
وحیدی همچنین با حضور در آیین تکریم و معارفه استانداران قدیم و جدید، به تبیین بخشی از سیاستها و راهبردهای دولت سیزدهم در حوزه سیاست داخلی و انتظارات از استانداران پرداخت.
محورهای سخنان وزیر کشور در مراسم تکریم و معارفه استانداران جدید
- تدوین طرح جامع تقسیمات کشور با توجه به مطالبات
- نقش استانداران بسیج ظرفیتها برای توسعه متوازن
-مهمترین نقش استانداران بسیج تمامی امکانات و ظرفیتها برای توسعه استانهای مختلف کشور
- استانداران باید مانند نمایندگان ولی فقیه در استانها حلقه وصل همه بخش ها برای شتاب بخشی به خدمت رسانی و توسعه باشند.
- جوانان با رویکرد کادرسازی برای مدیریت کشور در گام دوم انقلاب از این ظرفیت ها بیش از پیش استفاده شود.
- مهمترین انتظار از استانداران را رعایت عدالت منطقهای بر اساس اصول آمایش سرزمین است.
-مهمترین انتظار از استانداران آنان بسترسازی برای توسعه متوازن درون استانی و درون شهری است.
- قرنطینه هوشمند با رفع محدودیتها مشکلات اقتصادی را حل میکند.
-تاکنون هیچ مشکلی در روند بازگشت زائرین حسینی به کشور وجود نداشته است.
-انتخاب استانداران به صورت تدریجی و با کار کارشناسی تا حدود یک ماه دیگر به پایان می رسد.
-شبکه جوانان خوش فکر، خلاق، مبتکر باید پیشران اصلی کشور باشد.
- جز تحقق سربلندی و عظمت کشور هدف دیگری از انتصابات نداریم.
-ظرفیت های استانی در قالب طرح توسعه محور قرار گیرد.
-اولویت سیاست خارجی ایران توسعه روابط با کشورهای همسایه است.
در دولت جدید نیز همسایگان برای ما دارای اولویت هستند و توسعه روابط دوستانه با آنها تداوم مییابد.
- هر چند که مردم به حاکمیت نظام اسلامی ما اعتماد دارند ولی اعتمادزدایی انجام شده اخیر به مدیریت کشور را باید برگردانده و الگویی برای اداره انقلابی ایران ارائه دهیم.
- ما امروز باید نمونهای از صلابت خود را در حوزه مدیریت اجرایی و میدانی نشان داده و با اوج دادن کشور از طریق مدیریت اجرایی انقلابی، ایران اسلامی را در شرایطی قرار دهیم که همه دنیا از ما الگو و درس بگیرند.
- ما برای خدمت به مردم و ساختن کشور با انتخاب شایستهترین افراد و مدیران مسئولیت شرعی داریم.
مهران فاطمی استاندار یزد
مهران فاطمی دارای مدرک دکتری در رشته آب و هواشناسی (مخاطرات آب و هوایی)، کارشناسی ارشد جغرافیای طبیعی (اقلیم شناسی) و کارشناسی مهندسی منابع طبیعی (مرتع و آبخیزداری) از دانشگاه یزد است .
از سوابق مدیریتی و اجرایی ایشان می توان به مشاور و مدیرکل حوزه استاندار یزد در دولت های نهم و دهم، مدیر راه اندازی دفتر نخبگان استان یزد به عنوان نخستین دفتر استانی کشور، عضو هیأت مدیره بنیاد توسعه تعاون و کارآفرینی، رئیس شورای هماهنگی تشکل های سراسری مردم نهاد استان یزد و عضو شورای برنامه ریزی و توسعه این استان اشاره کرد.
وی پانزدهمین استاندار یزد پس از پیروزی انقلاب اسلامی است که جایگزین محمدعلی طالبی استاندار پیشین یزد شد.
مهران فاطمی اظهار داشت: رویکرد دولت سیزدهم در استان یزد بر این است تا در تصمیم سازی ها از دیدگاه های آحاد مردم، نخبگان و جوانان بهره ببرد و پیشبرد امور را به شهروندان گزارش می دهیم و در صورت بروز خطا و اشتباه در انجام کارها از مردم عذرخواهی خواهیم کرد.
به گفته وی دولت سیزدهم دولتی بی تکلف با شهروندان است و مشکلات مقابل روی استان را با کمک گرفتن از مردم و رعایت اولویتهای تدوین شده در اسناد بالادستی و سند آمایش رفع می کنیم.
استاندار یزد با بیان اینکه اساس حکومت بر عدل است، ادامه داد: در استان یزد تمامی تصمیمات با پیوست عدالت و توجه به بخش های کمتر توسعه یافته انجام می شود و کم شدن فاصله طبقاتی با توزیع عادلانه منابع مهمترین رویکرد در استان است.
فاطمی با تاکید بر مقابله با رانت و فساد در استان گفت: بساط آقازادهپروری و امضاهای طلایی در یزد برچیده می شود و منافع عمومی مهمترین اصل در همه برنامه ها خواهد بود که برای تحقق این اهداف رعایت انضباط مالی استفاده از ظرفیت جوانان و نخبگان در دستور کار قرار دارد.
استاندار یزد تقویت فرهنگی دینی، تکمیل روند واکسیناسیون، پیگیری تکمیل طرح های ناتمام به خصوص ابرپروژه های آب استان، بسترسازی برای ساخت مسکن و تسهیل ازدواج جوانان ، استفاده از ظرفیت های گردشگری، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی استان برای توسعه متوازن همه شهرستان ها و حمایت از تولیدکنندگان به عنوان ایثارگران عرصه اقتصادی را مهمترین رویکردهای مدیریت استان یزد برشمرد.
سیدمحمدرضا هاشمی استاندار سمنان
سیدمحمدرضا هاشمی پیش از این به عنوان معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد (از سال ۱۳۹۸ تاکنون)، سرپرست استانداری استان قم (در سال ۱۳۹۷) و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی این استان (در سال ۱۳۹۶)، مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری خراسان شمالی (در سال ۱۳۹۲) فعالیت داشته است.
وی همچنین در سال ۱۳۹۰ به عنوان فرماندار نمونه استان خراسان شمالی، در سال های ۹۳ و ۹۵ به عنوان فرماندار برتر استان سمنان و در سال ۱۳۹۸ به عنوان فرماندار برتر استان خراسان رضوی انتخاب شد.
سیدمحمدرضا هاشمی افزود: خدمت به مردم با کار جهادی سرمشق من به عنوان استاندار سمنان خواهد بود.
وی با اشاره به رویکرد خود در پیشبرد امور این استان، گفت: ژن من کار جهادی، ولایی و انقلابی و حرکت در مسیر ولایت است.
هاشمی با اشاره به اینکه خودم را سرباز انقلاب می دانم و از نیروهای انقلابی برای پیشبرد امور اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بهره می برم، افزود: استان سمنان ظرفیت های متنوعی برای توسعه دارد.
استاندار سمنان با اشاره به سفر رهبر معظم انقلاب در آبان ۱۳۸۵ به استان سمنان، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب برای مردم این استان صفاتی مانند خلقیات و صفات خوب برشمردند و به استعدادهای دانشگاهی، کشاورزی، صنعتی، اقلیمی و گردشگری اشاره کردند.
سید حامد عاملی استاندار اردبیل
سید حامد عاملی متولد ۱۳۵۶ و دارای مدرک دکترای علوم ارتباطات و کارشناسی ارشد علوم ارتباطات اجتماعی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران و نیز کارشناسی مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی اصفهان است.
وی پیش از این در سِمَت هایی همچون مشاور استاندار و دبیر ستاد تشویق و حمایت از سرمایه گذاران استان اردبیل، معاون برنامه ریزی استانداری اردبیل و رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، دبیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان اردبیل و معاون برنامه ریزی و عضو موظف هیأت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران فعالیت داشته است.
استاندار جدید اردبیل در آیین معارفه خود با بیان اینکه از همه ظرفیتهای استان برای حرکت در مسیر توسعه استفاده می کنیم، گفت: این مهم در سایه همدلی و هماهنگی ممکن است و نتیجه ثمربخش آن را در دولت مردمی خواهیم دید.
سید حامد عاملی، ضرورت همدلی و همراهی بیشتر مسئولان کشوری و استانی، نمایندگان استان در مجلس و نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل را در پیشبرد بهتر امور و هدفگذاریها یادآور شد و افزود: باید با کنار گذاشتن اختلاف نظرها، با همدلی در مسیر عزت و اشتغال جوانان این استان تلاشی جدی انجام دهیم.
وی بیان کرد: شاخص زیرساختهای استان اردبیل نصف متوسط کشوری است و تلاش میشود با همدلی این شاخصها افزایش یافته و شاهد اشتغال و رونق تولید در استان باشیم.
او اضافه کرد: استان اردبیل در مسیر توسعه نیازمند ۹ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در بخش اقتصادی است و میتوان با کمک بخش خصوصی آن را تحقق بخشید.
نظر شما