آموزش مجازی از محورهای مهم توسعه المصطفی‌ است

قم ـ ایرنا ـ رییس جامعه المصطفی العالمیه، آموزش مجازی را از محورهای مهم توسعه این نهاد معرفی و بیان کرد: المصطفی در قالب دانشگاه مجازی، از تجربیات خوبی در بخش آموزش غیرحضوری بهره‌مند است.

به گزارش جمعه‌شب از مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی عباسی در دیدار محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از این نهاد علمی؛ افزود: تلاش داریم؛ این بخش در آینده توسعه بیشتری یابد.    

وی اضافه کرد: موسسه آموزش‌های کوتاه‌ مدت و فرصت‌های مطالعاتی نیز یکی دیگر از مراکز مهم جامعه المصطفی به شمار می‌آید که سالانه میزبان هزاران استاد و دانش‌پژوه از سراسر جهان است. 

وی همچنین به معرفی جامعه المصطفی، فعالیت‌ها و دستاوردهای علمی و بین‌المللی آن پرداخت و افزود: جامعه المصطفی در سال ۱۳۸۶ از تلفیق ۲ مجموعه دست‌اندرکار آموزش معارف اسلامی و طلاب غیرایرانی شکل گرفت و امروز در اتحادیه‌های مهم دانشگاهی جهان عضویت دارد.

عباسی با اشاره به فعالیت مراکز جامعه المصطفی در داخل و خارج کشور، گفت: در بسیاری از واحدهای آموزشی المصطفی، برادران اهل سنت در کنار پیروان مکتب اهل‌بیت(ع) به تحصیل اشتغال دارند و یکی از مراکز بزرگ جامعه المصطفی، که در استان گرگان واقع شده است، به برادران اهل تسنن اختصاص دارد و این موضوع در میان مرکزهای آموزشی علوم اسلامی در جهان اسلام کم‌نظیر است.

وی با اشاره به تحصیل ده‌ها هزار دانش‌پژوه غیرایرانی از ۱۳۰ ملیت گوناگون دنیا در این نهاد افزود: حوزه‌های دانشی المصطفی شامل سه قلمروی کلان علوم اسلامی، علوم انسانی و زبان و فرهنگ شناسی است.

وی ادامه داد: نزدیک به ۱۶۰ رشته و گرایش در مقاطع مختلف در جامعه المصطفی در حال اجراست که بر اساس طرح تحول آموزشی، به بیش از ۴۰۰ رشته و گرایش افزایش خواهد یافت و المصطفی در کنار نظام سطوح حوزوی، از نظام دانشگاهی با مدارک رسمی وزارت علوم و فناوری بهره می‌برد و مدارک دانش پژوهان خود را براساس نیازهای منطقه‌ای آن‌ها ارایه می‌کند.

عباسی آموزش زبان فارسی را به غیرفارسی‌زبانان، یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این نهاد دانست و افزود: بنا به اذعان مسئولان آموزش زبان فارسی کشور، جامعه المصطفی در سالیان گذشته بیشترین دستاورد را در آموزش زبان فارسی به غیرایرانیان داشته است و دانش‌آموختگان آن در سراسر جهان با تسلط بر زبان فارسی از بهترین سفیران فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کشورهای خود هستند.

وی اضافه کرد: دانش‌آموختگان المصطفی بهترین عقبه و مهم‌ترین سرمایه فرهنگی برای جمهوری اسلامی ایران و گفتمان انقلاب اسلامی به شمار می‌آیند و این سرمایه امروز در اختیار همه بخش‌های کشور قرار دارد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به افزایش ارتباطات دوجانبه میان جامعه المصطفی العالمیه و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همزمان با آغاز به کار دولت سیزدهم؛ مدیریت مراکز قرآنی، حوزه چاپ و نشر، حج و زیارت و فعالیت‌های فرهنگی و بین‌المللی را از زمینه‌های مساعد برای توسعه همکاری‌های مشترک عنوان کرد.

در ادامه این جلسه، پیشنهادهایی درباره زمینه‌های همکاری دوجانبه ارایه و مقرر شد؛ کارگروهی مشترک به منظور تدوین سند همکاری میان جامعه المصطفی العالمیه و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل شود./

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha