محمداسماعیل هنرمند روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این مبلغ بابت خرید ۱۵ دستگاه خودروی ایسوزو، ۶ دستگاه بالابر و هشت دستگاه گروه نت هزینه شده که این تجهیزات در اختیار ادارات تابعه شرکت توزیع برق گیلان قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: هدف از نوسازی تجهیزات خودرویی شرکت توزیع برق گیلان علاوه بر تسریع روند اصلاح و بهسازی شبکه های توزیع برق، اقدام به موقع در مواقع ضروری به ویژه هنگام وقوع بحران های جوی است تا معایب حادث شده برطرف و مشترکین از خدمات انرژی برق و روشنایی بهره مند شوند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان با اشاره به این که بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک تحت پوشش این شرکت قرار دارند افزود : این شرکت ۳۰ هزار کیلومتر شبکه خطوط فشار ضعیف و متوسط با بیش از ۲۱ هزار و ۷۰۰ پست توزیع برق با ظرفیت سه هزار و ۷۶۸ مگاولت آمپر، این جمعیت را تحت پوشش قرار داده است.
هنرمند افزود: با وجود این میزان شبکه ، در بخش نوسازی ناوگان فنی و مهندسی نیز اقداماتی انجام شد تا روند خدمات رسانی شبکه توزیع برق گیلان بهبود یابد چون مهممترین هدف این شرکت، رضایت مشترکان و مصرف کنندگان است.
وی اضافه کرد: با وجود اینکه بر اساس آخرین آمار نزدیک به ۷۴درصد مشترکین خانگی هستند، ۳۵۲ خودروی سنگین و سبک در سراسر استان برای خدمت رسانی در امور و ادارات تابعه شرکت توزیع نیروی برق گیلان در حال فعالیت هستند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان به استفاده از امکانات فضای مجازی در ایام کرونایی اشاره و خاطرنشان کرد: سامانه برق ایران (برق من ) کوتاه ترین راه برای رفع مشکلات و اعلام خاموشی ها محسوب می شود که برای تحقق این مهم، مشترکین می توانند با مراجعه به سایت شرکت به آدرس http://www.gilanpdc.ir یا کافه بازار با نصب این اپلیکیشن جامع و کار بردی از مزایای آن استفاده کنند.
نظر شما