به گزارش ایرنا از سازمان منطقه آزاد قشم، مهدی زارعی شامگاه شنبه در دیدار با اعضای شورای اسلامی، معتمدین و جوانان لافت، افزود: لافت بندرگاهی بین المللی با تاریخچهای غنی است که از سال های دور با برخی کشورهای دنیا در ارتباط بوده و تاریخ دریانوردی این منطقه را به بخشی مهمی از دیپلماسی دریایی کشور در گذشته تبدیل کرده است.
وی ادامه داد: منطقه آزاد قشم برای آبادانی لافت و سایر شهرها و روستاهای جزیره در کنار مردم قرار دارد و شرایط را برای پیشرفت فراهم میکند.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم با بیان اینکه بندر تاریخی لافت دارای ظرفیت ها و سرمایه های متعددی است، تصریح کرد: لافت به یک بازتعریف در سطح ملی و بین المللی نیاز دارد که در صورت همکاری جوامع محلی، منطقه آزاد قشم آماده معرفی این ظرفیت هاست.
وی افزود: بافت تاریخی لافت افتخار و سند هویت و اصالت تاریخی مردم منطقه است که با توجه به شرایط آب و هوایی جزیره و فرسایش بالا نیاز به توجه ویژه دارد.
طرح روستای پاک، جزیره قشم را آماده میزبانی گردشگران کرده است
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم گفت: با اجرای طرح روستای پاک و تلاشهای جامعه محلی و منطقه آزاد، بسیاری از روستاها به سطح ایده آلی در این زمینه رسیدند و آماده میزبانی از گردشگران هستند.
وی افزود: رونق صنعت گردشگری خون تازه ای در رگ های اقتصادی قشم بود که با شیوع بیماری کرونا پیشرفت آن با وقفه مواجه شد.
زارعی خاطرنشان کرد: با واکسیناسیون سراسری و شروع فصل گردشگری در چشم انداز جدیدی در انتظار اقتصاد گردشگری جزیره است.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما