به گزارش ایرنا از سازمان منطقه آزاد قشم، علی درویشپور روز دوشنبه در دیدار با با اعضای شورای اسلامی و شهردار شهر لافت افزود: این شهر با داشتن تاریخی غنی و بناهایی با قدمت هزاره، میتواند به یکی از اصلی ترین مناطق گردشگری جزیره قشم تبدیل شود.
وی با اشاره به تعامل حاکم بر روابط بین اعضای شورای شهر، شهرداری و مجموعه سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: هدفگذاری برای جلب سرمایهگذار و توسعه خدمات شهری به ویژه در حوزه نظافت شهری و ارتقای سیما و منظر آن گزینهای برای آغاز توسعه این شهر جدید است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم همچنین بر لزوم داشتن یک برنامه و سند جامع توسعه شهری تاکید و تصریح کرد: با توجه به این که لافت به تازگی به جرگه شهرهای جزیره پیوسته، لازم است با یک برنامه مدون وارد مسیر توسعه یافتگی شود.
وی اظهار کرد: بایستی با ایده پردازی و نوآوری در حوزه سیما و منظر شهری و توسعه فضاهای گردشگری، چهرهای متفاوت از شهر لافت ارایه شود و این منطقه تاریخی را به بهترین شکل ممکن به عنوان یک مقصد گردشگری به مردم کشور معرفی کنیم.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما