دکتر ابراهیم قادری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تاکنون ۶۸۹ هزار دُز نوبت اول و ۲۹۰ هزار دُز نوبت دوم واکسن کرونا در استان تزریق شده است.
وی با بیان اینکه استان همچنان درگیر پیک پنجم کرونا است، افزود: رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی در کنار بی توجهی به دریافت واکسن باعث شده تا استان طولانیترین موج کرونا را تجربه کند و شمار بستریها برای چندمین روز متوالی همچنان بالای ۹۰۰ نفر باشد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کردستان تاکید کرد: براساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا، افرادی که واکسن تزریق نکردهاند ممکن است از خدمات دولتی و عمومی محروم شوند و اگر مراجعه برای تزریق واکسن پایین باشد احتمال دارد مراکز تجمیعی تعطیل شده و این کار به بخش خصوصی واگذار شود و در چنین شرایطی شهروندان استان کردستان باید برای تزریق واکسن پول پرداخت کنند.
دکتر قادری با اشاره به فعالیت ۲۶ مرکز تجمیعی در استان با امکانات مناسب و حداقل اتلاف وقت مراجعان، افزود: هم اکنون افراد بالای ۱۲ سال میتوانند با مراجعه به این مراکز واکسن دریافت کنند و از این فرصت استفاده کنند.
در ۲۴ ساعت منتهی به ظهر روز شنبه ۱۰ مهر ۲۹۶ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کردستان شناسایی شد و پنج بیمار هم جان باختند.
۹۳۳ بیمار در مراکز درمانی استان بستری هستند که ۹۳ بیمار بدحال در بخش آی سی یو تحت مراقبت ویژه و مداوا قرار دارند.
کرونا از اسفند ۱۳۹۸ تا ظهر دیروز در استان یکهزار و ۶۶۳ قربانی داشته است.
سنندج - ایرنا - معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: ۲۳۸ نفر از اتباع خارجی ساکن در استان با مراجعه به مراکز واکسیناسیون، علیه کرونا واکسینه شدهاند.
اخبار مرتبط
-
مدیر شبکه بهداشت و درمان:
روستاییان سقز بیشترین اجتناب را از واکسن کرونا دارند
سنندج - ایرنا - مدیر شبکه بهداشت و درمان سقز با اشاره به تزریق روزانه ۲ هزار و ۶۰۰ تا سه هزار…
-
شمار بستریهای کرونا در کردستان رکورد زد
سنندج - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: شمار بستریهای کرونا در استان امروز به…
نظر شما