محمدرضا کشاورزیان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : قاچاقچیان در این پرونده های کشف قاچاق چوب و زغال تاغ یک میلیارد تومان جریمه شدند.
وی تاکید کرد : با هوشیاری ،رصد و پایش تمام وقت کارکنان اداره منابع طبیعی شهرستان شاهرود در این مدت ۲۵ پرونده تخلف عرصه های منابع طبیعی این شهرستان تشکیل شد.
به گفته وی، در این بازه زمانی ۱۲پرونده کشف زغال تاغ قاچاق ، چهار پرونده تصرف اراضی ملی و ۹ پرونده ورود دام غیرمجاز و مازاد به مراتع در فصل ییلاق تشکیل شد.
کشاورزیان با بیان اینکه گونه گیاهی تاغ کویری در برابر کم آبی مقاوم است و با هزینه فراوان کاشت و نگهداری می شود، ابراز داشت: وجود این گیاه نقش بسزایی در حفظ روستاهای مناطق کویری در برابر حمله شن های روان دارد.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شاهرود با اشاره به اینکه درختچه تاغ نقش مهمی در پیشگیری از بیابانزایی و روند پیشروی مناطق بیابانی به مناطق مسکونی حاشیه کویر دارد، افزود: سودجویان به خاطر تولید زغال از این چوب، سالانه چندین تن از این گیاه را از بین می برند.
به گزارش ایرنا، وسعت مراتع و عرصه های بیابانی شهرستان شاهرود به ترتیب حدود یک میلیون و ۷۵۰ هزار هکتار و ۲ میلیون ۳۰۰ هزار هکتار است.
از ۹.۷ میلیون هکتار وسعت استان سمنان، ۵۵ درصد نواحی بیابان و خشک، ۳۸.۵ درصد مراتع، ۲ درصد اراضی کشاورزی و ۳.۶ درصد جنگل است.
نظر شما