واکسیناسیون نامتوازن، چالش اصلی آفریقا در مهار کرونا

تهران - ایرنا - در حالی که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آفریقا ( Africa CDC ) اعلام کرده تاکنون ۱۸۵.۶ میلیون دُز واکسن کرونا به مقامات ذیربط در این قاره تحویل و ۱۴۶.۹ میلیون دُز آن تزریق شده است ، نیمی از کشورهای آفریقایی تنها ۲ درصد جمعیت خود و حتی کمتر از آن را واکسینه کرده‌اند.

به گزارش ایرنا،‌ طبق آخرین ارزیابی‌های جهانی ورلدومترز(worldometers)، از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، ۸ میلیون و ۴۱۳ هزار و ۷۶۰ نفر در آفریقا به کرونا مبتلا شده و در این میان ۲۱۲ هزار و ۵۹۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

آمارهای تازه از بهبودی ۷ میلیون و ۶۸۶ هزار و ۹۱۰ نفر از مبتلایان خبر می‌دهد در حالی که طبق اعلام دفتر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت، ۱۵ کشور از مجموع ۵۴ کشور آفریقایی دستکم ۱۰ درصد جمعیت این قاره را واکسینه کرده‌اند و این رقم در نیمی از کشورهای این قاره ۲ درصد و حتی کمتر از آن بوده است.

هم‌اینک، بیشترین میزان ابتلا به کرونا در آفریقای جنوبی، مغرب، تونس، اتیوپی و لیبی و میزان موارد فوتی ناشی از این بیماری نیز در آفریقای جنوبی، تونس، مصر و مغرب به ثبت رسیده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، توزیع نامتوازن واکسن کرونا و واکسیناسیون در آفریقا در حالی اتفاق می‌افتد که طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت تا سی‌ام سپتامبر باید ۱۰ درصد جمعیت این قاره واکسینه می‌شدند.

به گفته سازمان جهانی بهداشت، تقریباً ۹۰ درصد کشورهای پردرآمد به این هدف رسیده‌اند؛ این رقم در ۹ کشور از جمله آفریقای جنوبی، مغرب و تونس در اوایل ماه سپتامبر محقق شد و بنا به اعلام دفتر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در آفریقا ۶ کشور دیگر به دلیل افزایش میزان تحویل واکسن به این هدف رسیدند.

واکسیناسیون نامتوازن، چالش اصلی آفریقا در مهار کرونا

دکتر ریچارد میهیگو - Richard Mihigo هماهنگ کننده برنامه ایمن‌سازی و توسعه واکسن در دفتر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در آفریقا، بر اساس تازه‌ترین داده‌ها، پیشرفت‌های محدودی در واکسیناسیون جمعیت آفریقا در برابر کرونا دیده می‌شود. برای رسیدن به هدف ۴۰ درصدی تا پایان سال لازم است کارهای زیادی انجام شود.

به گفته او، نیمی از کشورهای آفریقایی تنها دو درصد جمعیت و کمتر از این را واکسینه کرده‌اند. محموله‌های واکسن در حال افزایش است اما بی‌برنامگی در توزیع واکسن همچنان چالش اصلی آفریقا برای رسیدن به هدف است.

میهیگو می‌گوید در ماه سپتامبر ۲۳ میلیون دُز واکسن کرونا به آفریقا رسید که ۱۰ برابر بیشتر از میزان واکسنی بود که در ما ژوئن ارسال شد.

او تصریح کرد: اگر چه تعداد موارد ابتلا به کرونا در آفریقا روند کاهشی دارد اما لازم است هوشیار بوده و پروتکل‌های بهداشتی و ایمنی عمومی رعایت شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha