به گزارش روز سهشنبه ایرنا از «ایثار»، سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی ضمن تقدیر از برنامههای اجرا شده در هفته دفاعمقدس افزود: فرایند رشد در حوزه اجتماعی امری عمیق و تدریجی است بنابراین پس از عبور از فاز شناخت باید به دنبال تحولی عمیق و عالمانه در وظایف بنیاد شهید و امور ایثارگران باشیم. هدف این است که بنیاد شهید و امور ایثارگران همانطور که حضرت امامخمینی (ره) فرموده بودند باید افضل نهادها باشد. به عبارت دیگر چشمانداز ما این است که بنیاد شهید و امور ایثارگران دستگاهی قدرتمند و اصلی در کشور باشد.
وی ادامه داد: یکی از مولفههای بسیار مهمی که بنیاد شهید و امور ایثارگران باید در آن بخش بسیار قدرتمندتر از قبل حرکت کند حوزه درمان خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران عزیز است. اکنون ایثارگران در بعضی استانها و شهرستانها با کمبودهایی در این زمینه مواجه هستند که باعث مراجعه آنان به تهران برای استفاده از امکانات میشود. تغییر و تحول در این بخش اولویت بسیار مهمی برای بنیاد خواهد بود تا این عزیزان نیازهای درمانی خود را به سادگی در محل سکونت خود برطرف کنند.
قاضیزاده هاشمی با تأکید بر اهمیت تحقق کامل دولت الکترونیک گفت: بخشهای مزاحم در مسیر خدمترسانی باید حذف شوند، در غیر اینصورت همان فرایند دست و پاگیر قدیمی فقط در بستر الکترونیک ارائه میشود.
وی افزود: فصل الخطاب در فرایندهای خدماتی و اجرایی قانون است و همه فعالیتها باید بر اساس قانون انجام شود و این موضوع همواره مد نظر مدیران و کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران باشد.
معاون رئیس جمهور دو اصل مهم اصلاحات اداری را حرکت به سمت پاسخگویی و شفافسازی مکانیسمهای انتصاب افراد در سازمان دانست و افزود: انتصابات باید براساس یک مدل شایستهگزینی و طبق نظام انتصابات صورت گیرد.
قاضیزاده هاشمی اظهارداشت: یکی از اولویتهای فعلی بنیاد شهید و امور ایثارگران راهاندازی ستادی برای پیگیری دو موضوع احکام مربوط به ایثارگران در برنامه هفتم توسعه و بودجه سال آینده است تا بتوانیم در این دو زمینه به نتایح خوبی برسیم.
حجتالاسلام والمسلمین یوسفعلی شکری نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این جلسه به تشریح بخشی از نیازها و مشکلات جامعه ایثارگری پرداخت و گفت: حوزه مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران میتواند در پیشگیری و حل بخشی از این مشکلات تاثیرگذار باشد.
نظر شما