دکتر «ابراهیم شکیبا» روز چهارشنبه به ایرنا افزود: تا قبل از شروع کوچ عشایر، واکسیناسیون آنها تکمیل خواهد شد.
وی گفت: توجه ویژه به عشایر و ارایه خدمات مراقبتی، بهداشتی و درمانی به این قشر زحمت کش یکی از ارکان اساسی و وظایف تعهدات مراکز بهداشت است که در حوزه معاونت بهداشتی به خوبی این مهم توسط تیم های ثابت در خانه های بهداشت و مراکز خدمات جامع سلامت و یا با اعزام تیم های سیار سلامت در قالب برنامه های ایل گردشی به مناطق استقرار عشایر کوچنده استان انجام می گیرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: درپی شیوع کرونا، عشایر هم به دلیل داشتن مناسبت های خاص اجتماعی، اقتصادی و ارتباط با جوامع شهری و یا در مسیر کوچ فصلی در معرض تهدید کرونا قرار گرفتهاند.
وی اظهار داشت: بنابراین به منظور ایمن سازی آنها، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برای پیشگیری از شیوع بیماری، برنامه ریزی های خوبی را برای غربالگری بموقع، قرنطینه بیماران و افراد مشکوک و همچنین هدایت به مراکز منتخب، بیمارستان ها و واکسیناسیون آنها انجام داده است.
دکتر شکیبا گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یکی از استان های پیشرو در زمینه واکسیناسیون کرونا است، ضمن تقدیر از تلاش همکاران حوزه معاونت بهداشتی، از ابتدای مرداد ماه سال جاری همزمان با سراسر کشور واکسیناسیون عشایر استان در دستور کار قرار گرفت و در حال اتمام است.
به گزارش ایرنا، تاکنون بیش از یک میلیون و ۳۵۱ هزار دُز واکسن کرونا در استان کرمانشاه تزریق شده است.
کرمانشاه ۱۴ ایل در قالب ۱۴ هزار و ۱۰۹ خانوار با جمعیتی حدود ۸۰ هزار نفر معادل ۷.۸ درصد جمعیت عشایری کشور و ۴.۳ جمعیت ۲ میلیون استان دارد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت؛ ۱۴ شهرستان، ۲ هزار و ۵۹۵ روستای و ۳۲ شهر دارد.
نظر شما